Házi növényi alapú zabital
- Teljes idő 7 perc
- 5 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
6 személy
50 cl Víz
65 g Zabpehely
2 Kimagozott datolya
2 kan. Agavé szirup
Néhány csepp természetes vaníliakivonat
1 csip. só
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /3
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a vízzel. Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 2 /3
Szűrje át a keveréket egy növényi tejes zacskón vagy sajtkendőn, hogy sima, mandulamaradék nélküli folyadékot kapjon. Az „okara” néven ismert maradékot használja fel sütemények, kenyér- vagy süteménytészta, kekszek, müzli, falafel, morzsa készítéséhez.
Lépés 3 /3
Tárolja a hűtőszekrényben legfeljebb 3 napig. Minden használat előtt rázza fel.