Gyümölcssalsa fahéjas tortillakenyérrel
- Teljes idő 21 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
4 Búzás tortilla
10 g Vaj
2 kan. Porcukor
2 kan. Fahéj
125 g Eper
125 g Málna
125 g Áfonya
2 Kiwi
1 kan. Vanília kivonat
1 kan. Nádcukor szirup
Mentalevél
Tartozékok
Szokásos rács
Előkészítés
Lépés 1 /8
Hámozza meg a kiwit,majd vágja apró darabokra. Mossa meg az epret, és kockázza fel apró darabokra.
Lépés 2 /8
Tegye az apróra vágott epret és a kivit egy tálba, majd adja hozzá az áfonyát és a málnát.
Lépés 3 /8
Adja hozzá a nádcukor szirupot és a vaníliát. Óvatosan keverje össze a gyümölcsöket, majd tálalásig tegye a tálat a hűtőbe.
Lépés 4 /8
A 2 darab búza tortillát helyezze egy munkafelületre. Olvassza meg a vajat a mikrohullámú sütőben, majd kenje bőségesen a tortillákra. Finom szitán át szórja meg porcukorral. Ezután a fahéjjal szórja meg ugyanígy. Mindegyik tortillát vágja 8 háromszögre.
Lépés 5 /8
Miután a tortillákat egy hagyományos Easy Fry tálcára tette, állítsa a SÜLTBURGONYA programot 180 °C-ra és süsse 6 percig. Ellenőrizze, hogy készen vannak-e. Enyhén meg kell barnulniuk. Kihűlés közben megkeményednek.
Lépés 6 /8
Tegye egy tálcára, és hagyja kihűlni.
Lépés 7 /8
Óvatosan tegye a gyümölcssalátát mindegyik tortillára.
Lépés 8 /8
Díszítse mentalevéllel, és tálalja.