Gulyásleves
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
200 g Marhafartő
200 g Burgonya
100 g Hagyma
4 db Babérlevél
1 csip. Majoranna
60 g Zsír
1 ml Víz
2 kan. Sima liszt
1 kan. Pirospaprika
6 db Fokhagyma
4 db Szegfűbors
1 csip. Só
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítsük elő a hozzávalókat: vágjuk apró kockákra a hagymát, a húst és a burgonyát. Zúzzuk össze a fokhagymát a majoránnával és a sóval.
Lépés 2 /6
Olvasszuk fel a zsiradékot. Adjuk hozzá a hagymát, a babérlevelet és a szegfűborsot. Pirítsuk aranybarnára.
Lépés 3 /6
Adjuk hozzá a paprikát, keverjük össze, majd adjuk hozzá a húst. Sóval fűszerezzük, majd 3 percig főzzük.
Lépés 4 /6
Liszttel megszórjuk, és 30 másodpercig pirítjuk. Végül engedjük fel vízzel, és adjuk hozzá a burgonyát.
Lépés 5 /6
Főzzük 20 percig.
Lépés 6 /6
Ízesítsük a leves a reszelt fokhagymás keverékkel, és tálaljuk kenyérrel.