Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Gulyásleves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 40 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    25 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 200 g Marhafartő

  • 200 g Burgonya

  • 100 g Hagyma

  • 4 db Babérlevél

  • 1 csip. Majoranna

  • 60 g Zsír

  • 1 ml Víz

  • 2 kan. Sima liszt

  • 1 kan. Pirospaprika

  • 6 db Fokhagyma

  • 4 db Szegfűbors

  • 1 csip.

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítsük elő a hozzávalókat: vágjuk apró kockákra a hagymát, a húst és a burgonyát. Zúzzuk össze a fokhagymát a majoránnával és a sóval.

Lépés 2 /6

Olvasszuk fel a zsiradékot. Adjuk hozzá a hagymát, a babérlevelet és a szegfűborsot. Pirítsuk aranybarnára.

Lépés 3 /6

Adjuk hozzá a paprikát, keverjük össze, majd adjuk hozzá a húst. Sóval fűszerezzük, majd 3 percig főzzük.

Lépés 4 /6

Liszttel megszórjuk, és 30 másodpercig pirítjuk. Végül engedjük fel vízzel, és adjuk hozzá a burgonyát.

Lépés 5 /6

Főzzük 20 percig.

Lépés 6 /6

Ízesítsük a leves a reszelt fokhagymás keverékkel, és tálaljuk kenyérrel.