Grillezett filé mediterrán zöldségekkel
- Teljes idő 50 perc
- 20 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 Tengeri keszeg
300 g Burgonya
Cukkini
Padlizsán
4 kan. Paradicsom konzerv
4 Fokhagyma
1 Lilahagyma
Rozmarín
Kakukkfű
Oregánó
Oliva olaj
Citrom
2 kan. Fehér bor
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /10
Készítse el a hozzávalókat.
Lépés 2 /10
A halfilét sózza, borsozza és kenje be olajjal.
Lépés 3 /10
Grillezze a filét a hal programon 4 percig. A kész halat vegye ki és tegye tányérra.
Lépés 4 /10
A Snacking & Baking tepsibe öntsön oliva olajat és kapcsolja az Optigrillt a legmagasabb fokozatra.
Lépés 5 /10
A lilahagymát nagy kockákra, a fokhagymát szeletekre, a padlizsánt kockákra, a cukkinit pedig, miután kiszedtük a közepét, háromszögekre vágjuk.
Lépés 6 /10
A zöldségeket szórja a tepsibe és süsse meg.
Lépés 7 /10
Adja hozzá a paradicsomot, süsse és végül öntse hozzá a bort.
Lépés 8 /10
Amikor a bor elforr, tegye vissza a grillezett filét a tepsibe.
Lépés 9 /10
A grillt egyszerűen tegye BBQ állásba, és kapcsolja 4-es fokozatra. Tegye rá az olajjal megkent, héjában főtt burgonyát.
Lépés 10 /10
Amint kész a burgonya, tálalhatja.