Grillezett barackos-mogyoróvajas szendvics
- Teljes idő 13 perc
- 10 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 Barackok
0.5 Citrom
2 kan. Mogyoróvaj
1 kan. Juharszirup
4 szel. Briós, kb. 1,5 cm vastag
20 g Puha vaj
Előkészítés
Lépés 1 /4
Vágja a barackot 1 cm-es szeletekre.
Lépés 2 /4
Keverje össze a mogyoróvajat és a juharszirupot. Kenje be a kenyérszeletek „külső” oldalát a puha vajjal, a másik oldalát a mogyoróvajjal.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a narancssárga Kézi üzemmódot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a barackszeleteket a grillsütőre, majd csukja le a fedőt. Süsse 3 percig. Vegye ki a barackokat, hintse meg citromlével és tegye őket a kenyérre a mogyoróvajas felükkel lefelé, majd csukja le a szendvicseket.
Lépés 4 /4
Óvatosan törölje le a grill-lapokat egy papírtörlővel. Kapcsolja be a grillt, válassza ki a Szendvics programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a szendvicseket a grillsütőre, majd csukja le a fedőt. Süsse a kijelzőn jelzett ideig vagy amíg narancssárgára nem vált a jelzőfény.