Gombóc krémleves
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
4 Gombócok
50 g Hagyma
5 cl Fehérbor
5 cl Tejszín
50 g Homár krémleves
300 g Sárgarépa
1.5 cl Víz
2 kan. Napraforgóolaj
Só
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Hámozza meg, és szeletelje fel a hagymákat.
Lépés 3 /8
Hámozza meg, majd szeletelje fel a répákat.
Lépés 4 /8
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 5 /8
Adja hozzá a hagymát, és párolja pár percig.
Lépés 6 /8
Egy külön tálban: keverje össze a krémet, a bort, a krémleves alapot, és a vizet. Adja hozzá a szószt, a gombócokat, majd a répákat.
Lépés 7 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /8
Öntse egy nagyméretű tányérba. Tálalja.