Gluténmentes panírozott csirkefilé
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
240 g Gluténmentes zsemlemorzsa
120 g Gluténmentes panko zsemlemorzsa
2 kan. Fokhagyma por
2 kan. Szárított petrezselyem
1 kan. Só
4 Nagy tojás
900 g Csirkecsíkok
9 cl Olívaolaj
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy nagy tálban keverje össze a zsemlemorzsát, a fokhagymaport, a petrezselymet és a sót. Tegye a tojásokat egy másik tálba, és verje fel villával.
Lépés 2 /4
Helyezze a standard tányért a sütőtálba. Helyezzen sütőpapírt egy tányérra. Panírozza be a csirkecsíkokat, először a tojásban, majd a zsemlemorzsás keverékben. A panírozott csíkok felét menet közben helyezze a sütőpapírra.
Lépés 3 /4
Állítsa be a NUGGETS üzemmódot 10 percre. Forgassa meg a csirkecsíkokat a sütés félidejénél.
Lépés 4 /4
Amikor kész, ismételje meg az eljárást maradék csíkokkal.