Gesztenyés tök
- Teljes idő 24 perc
- 20 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
150 g Gesztenyék
150 g Vajtök
0.25 Édes hagyma
50 g Kicsi burgonyák
50 g Szalonnák
1 Vajgombóc
1 kan. Folyós méz
7 cl Víz
5 Friss bazsalikom levelek
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Hámozza meg, és aprítsa fel az édes hagymát.
Lépés 3 /8
Mossa meg, és aprítsa fel a bazsalikomleveleket.
Lépés 4 /8
Helyezze a vajat és a szalonnákat a főzőedénybe.
Lépés 5 /8
Amikor a vaj elolvadt, adja hozzá a hagymát. Főzze addig, ameddig megbarnul.
Lépés 6 /8
Mossa meg, majd vágja kettőbe, vagy háromba a burgonyákat. Adja hozzá. Fűszerezze. Keverje meg. Adja hozzá a többi hozzávalót, a bazsalikomlevelek kivételével.
Lépés 7 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /8
Adja hozzá a bazsalikomlevelet, és tálalja.