Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Frankfurti leves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 26 perc
  • Előkészítés
    5 perc
  • Főzés
    21 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 2 db kolbász

  • 3 db burgonya

  • 1 db hagyma

  • zsír

  • 2 kanál sima liszt

  • 50 ml főzőtejszín

  • 500 ml leves

  • húsleves

  • őrölt pirospaprika

  • őrölt bors

Előkészítés

Lépés 1 /8

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /8

A kolbászt karikákra vágjuk, a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, a hagymát felkockázzuk.

  • 2db kolbász
  • 3db burgonya
  • 1db hagyma

Lépés 3 /8

A program elindításához nyomja meg a START gombot. A hagymát zsíron áttetszőre pirítjuk. A program befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.

  • 1db hagyma
  • zsír

Lépés 4 /8

Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Hozzáadjuk a feldarabolt kolbászt, rövid ideig pirítjuk.

  • 2db kolbász

Lépés 5 /8

Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Megszórjuk paprikával, liszttel és rövid ideig pirítjuk. Felöntjük vízzel és felforraljuk. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.

  • 2kanál sima liszt
  • 500ml leves
  • őrölt pirospaprika

Lépés 6 /8

Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Adjunk hozzá burgonyát, sózzuk, borsozzuk az edénybe, és főzzük meg. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.

  • 3db burgonya
  • őrölt bors

Lépés 7 /8

Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. A tejszínt egy serpenyőbe öntjük, és rövid ideig forraljuk. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.

  • 50ml főzőtejszín

Lépés 8 /8

Friss levesszel ízesíthetjük.

  • húsleves