Frankfurti leves
- Teljes idő 26 perc
- 5 perc
Előkészítés - 21 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 db kolbász
3 db burgonya
1 db hagyma
zsír
2 kanál sima liszt
50 ml főzőtejszín
500 ml leves
húsleves
őrölt pirospaprika
só
őrölt bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
A kolbászt karikákra vágjuk, a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, a hagymát felkockázzuk.
Lépés 3 /8
A program elindításához nyomja meg a START gombot. A hagymát zsíron áttetszőre pirítjuk. A program befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.
Lépés 4 /8
Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Hozzáadjuk a feldarabolt kolbászt, rövid ideig pirítjuk.
Lépés 5 /8
Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Megszórjuk paprikával, liszttel és rövid ideig pirítjuk. Felöntjük vízzel és felforraljuk. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.
Lépés 6 /8
Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. Adjunk hozzá burgonyát, sózzuk, borsozzuk az edénybe, és főzzük meg. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.
Lépés 7 /8
Nyomja meg a START gombot a főzés megkezdéséhez. A tejszínt egy serpenyőbe öntjük, és rövid ideig forraljuk. A főzés befejezéséhez nyomja meg a STOP gombot.
Lépés 8 /8
Friss levesszel ízesíthetjük.