Recipe Details Page - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Francia lecsó

Értékelés 4 csillag (átlag)

-/5 -

  • Teljes idő 22 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 200 g Paradicsompüré

  • 150 g Padlizsán, apró kockákra vágva

  • 150 g Cukkini, apró kockákra vágva

  • 2 kan. Olívaolaj

  • 1 db Hagyma, vékonyra szeletelve

  • 1 db Piros paprika, apró kockákra vágva

  • Só és bors

  • 1 g Fokhagyma, csírátlanul, felaprítva

  • 2 kan. Aprított friss bazsalikom

  • 1 kan. Provance-i fűszerkeverék

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 200g Paradicsompüré
  • 150g Padlizsán, apró kockákra vágva
  • 150g Cukkini, apró kockákra vágva
  • 2kan. Olívaolaj
  • 1db Hagyma, vékonyra szeletelve
  • 1db Piros paprika, apró kockákra vágva
  • Só és bors
  • 1g Fokhagyma, csírátlanul, felaprítva
  • 2kan. Aprított friss bazsalikom
  • 1kan. Provance-i fűszerkeverék

Lépés 2 /9

Aprítsa finomra a hagymát.

  • 1db Hagyma, vékonyra szeletelve

Lépés 3 /9

Pucolja meg és aprítsa fel a fokhagymát.

  • 1g Fokhagyma, csírátlanul, felaprítva

Lépés 4 /9

Aprítsa finomra a bazsalikomot.

  • 2kan. Aprított friss bazsalikom

Lépés 5 /9

Öntse bele az olívaolajat.

  • 2kan. Olívaolaj

Lépés 6 /9

Pirítsa meg a padlizsánt. Adja hozzá a paprikát. 3 perc elteltével adja hozzá a hagymát és a cukkinit.

  • 150g Padlizsán, apró kockákra vágva
  • 150g Cukkini, apró kockákra vágva
  • 1db Hagyma, vékonyra szeletelve
  • 1db Piros paprika, apró kockákra vágva

Lépés 7 /9

Keverje bele a paradicsomopürét, fokhagymát és a zöldfűszereket. Sózza, borsozza.

  • 200g Paradicsompüré
  • Só és bors
  • 1g Fokhagyma, csírátlanul, felaprítva
  • 1kan. Provance-i fűszerkeverék

Lépés 8 /9

Főzési idő: 7 perc

Lépés 9 /9

Adja hozzá az aprított friss bazsalikomot. Tálalja.

  • 2kan. Aprított friss bazsalikom