Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Párolt céklasaláta fetával, dióval és mazsolával

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 30 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 600 g Karfiol virágok

  • 1 Finomra vágott vöröshagyma

  • 1 kan. Curry por

  • 1 kan. Köménymag

  • 2 kan. Apróra vágott friss petrezselyem

Tartozékok

  • Gőz kosár
    Gőz kosár

Előkészítés

Lépés 1 /9

Adja hozzá az olajat, a hagymát, a curryt és a köményt. Ízesítse sóval, és pirítsa 5 percig, folyamatosan kevergetve.

  • 600g Karfiol virágok
  • 1 Finomra vágott vöröshagyma
  • 1kan. Curry por
  • 1kan. Köménymag
  • 2kan. Apróra vágott friss petrezselyem

Lépés 2 /9

Adja hozzá a karfiol rózsákat. Keverje össze, és pirítsa 5 percig.

  • 2kan. Apróra vágott friss petrezselyem

Lépés 3 /9

Adja hozzá a petrezselymet, és tálalja forrón vagy melegen.

  • 600g Karfiol virágok
  • Gőz kosár

Lépés 4 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 5 /9

Aprítsa fel a petrezselymet.

Lépés 6 /9

Tegye a karfiolt a gőzkosárba.

Lépés 7 /9

Öntsön 250 ml vizet a tálba. Helyezze a gőzkosarat a tálba.

  • 1 Finomra vágott vöröshagyma
  • 1kan. Curry por
  • 1kan. Köménymag

Lépés 8 /9

Főzze erős gőzön.

Lépés 9 /9

Távolítsa el a kosarat. Mossa el, és szárítsa meg a tálat.

  • 2kan. Apróra vágott friss petrezselyem