Párolt céklasaláta fetával, dióval és mazsolával
- Teljes idő 30 perc
- 10 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
600 g Karfiol virágok
1 Finomra vágott vöröshagyma
1 kan. Curry por
1 kan. Köménymag
2 kan. Apróra vágott friss petrezselyem
Só
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /9
Adja hozzá az olajat, a hagymát, a curryt és a köményt. Ízesítse sóval, és pirítsa 5 percig, folyamatosan kevergetve.
Lépés 2 /9
Adja hozzá a karfiol rózsákat. Keverje össze, és pirítsa 5 percig.
Lépés 3 /9
Adja hozzá a petrezselymet, és tálalja forrón vagy melegen.
Lépés 4 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /9
Aprítsa fel a petrezselymet.
Lépés 6 /9
Tegye a karfiolt a gőzkosárba.
Lépés 7 /9
Öntsön 250 ml vizet a tálba. Helyezze a gőzkosarat a tálba.
Lépés 8 /9
Főzze erős gőzön.
Lépés 9 /9
Távolítsa el a kosarat. Mossa el, és szárítsa meg a tálat.