Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Fürj szőlővel és sárgaborral

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 16 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    6 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 6 Fürj, 160-170 g

  • 300 g Fehér vagy fekete szőlő, mosva

  • 1.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva

  • 90 ml Csirke alaplé

  • 600 g Paszternák, meghámozva és 1 cm vastag "chipsekre" vágva

  • 3 kan. Olivaolaj

  • 200 ml Vin jaune sárgabor

  • 300 g Szalonnák

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 6 Fürj, 160-170 g
  • 300g Fehér vagy fekete szőlő, mosva
  • 1.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva
  • 90ml Csirke alaplé
  • 600g Paszternák, meghámozva és 1 cm vastag "chipsekre" vágva
  • 3kan. Olivaolaj
  • 200ml Vin jaune sárgabor
  • 300g Szalonnák
  • Só, bors

Lépés 2 /7

Hámozza meg, és aprítsa fel a hagymát.

  • 1.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva

Lépés 3 /7

Fűszerezze a fürjeket. Öntsön olajat a főzőedénybe.

  • 6 Fürj, 160-170 g
  • 3kan. Olivaolaj
  • Só, bors

Lépés 4 /7

Pirítsa 1 percig minden oldalon. Távolítsa el a fürjeket a főzőedényből. Helyezez a szalonnákat, valamint a hagymákat a főzőedénybe. 2 perc múlva távolítsa el zsírt.

  • 1.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva
  • 300g Szalonnák

Lépés 5 /7

Öntse le sárgaborral. Adja hozzá a csirke alaplevet, a paszternákat, a szőlőket, valamint a fürjeket. Fűszerezze sóval és borssal.

  • 6 Fürj, 160-170 g
  • 300g Fehér vagy fekete szőlő, mosva
  • 90ml Csirke alaplé
  • 600g Paszternák, meghámozva és 1 cm vastag "chipsekre" vágva
  • 200ml Vin jaune sárgabor
  • Só, bors

Lépés 6 /7

Nyomás alatti főzés.

Lépés 7 /7

Fokozatossan forralja el a szószt, és ízesítse. Tálalja.