Fürj szőlővel és sárgaborral
- Teljes idő 16 perc
- 10 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Fürj, 160-170 g
300 g Fehér vagy fekete szőlő, mosva
1.5 Hagyma, meghámozva és apróra vágva
90 ml Csirke alaplé
600 g Paszternák, meghámozva és 1 cm vastag "chipsekre" vágva
3 kan. Olivaolaj
200 ml Vin jaune sárgabor
300 g Szalonnák
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Hámozza meg, és aprítsa fel a hagymát.
Lépés 3 /7
Fűszerezze a fürjeket. Öntsön olajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa 1 percig minden oldalon. Távolítsa el a fürjeket a főzőedényből. Helyezez a szalonnákat, valamint a hagymákat a főzőedénybe. 2 perc múlva távolítsa el zsírt.
Lépés 5 /7
Öntse le sárgaborral. Adja hozzá a csirke alaplevet, a paszternákat, a szőlőket, valamint a fürjeket. Fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 6 /7
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /7
Fokozatossan forralja el a szószt, és ízesítse. Tálalja.