Erdei bárány
- Teljes idő 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
2 személy
400 g Báránylapocka 30/40 g kockákra vágva, lisztbe forgatva
1 Hagyma, hámozva, finomra aprítva
100 g Hámozott répa, batonokra vágva
200 g Csiperkegomba, rókagomba, vargánya, mosva
1 Bouquet garni
1 Hámozott fokhagyma csírátlanul, felaprítva
200 g Burgonya, hámozva, nagy darabokban
1 kan. Növényi olaj
Só és bors
100 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /8
Csírátlanítsa a fokhagymát.
Lépés 4 /8
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a húskockákat (akár több adagban). Szedje ki a húst. Rázogatva süsse meg a gombát.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a vizet, húst és a többi hozzávalót, utoljára a burgonyát. Fűszerezze.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 14 perc
Lépés 8 /8
Tálalja.