Előétel grillezett zöldségekkel
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 Padlizsán (körülbelül 200 g)
1 Cukkini (körülbelül 200 g)
8 Spárga
200 g Portobello gomba
1 Sárga paprika
1 Piros paprika
1 Vöröshagyma
10 kan. Olívaolaj
4 kan. Balzsamecet
1 Egy citrom leve
4 kan. Petrezselyem
3 szegf. Fokhagymagerezdek
4 Aszalt paradicsom
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse el a pácot: Aprítsa fel a petrezselymet, a fokhagymát és az aszalt paradicsomot.
Lépés 2 /6
Egy tálban keverje össze a pác hozzávalóit, majd fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Mossa meg a zöldségeket, tisztítsa meg a spárgát, a hagymát, a gombát, magozza ki a paprikát, és a zöldségeket vágja fel nagy darabokra, kivéve a gombát.
Lépés 4 /6
Keverje a pácot a zöldségekhez.
Lépés 5 /6
Helyezze a sütőlapot az OptiGrillbe, és állítsa az eszközt 180°-ra. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Miután az eszköz előmelegedett, rakja bele a zöldségeket, és süsse őket 10 percig, közben időközönként, fordítsa meg őket.
Lépés 6 /6
Tálalja forrón.