Diós, gorgonzolás ravioli
- Teljes idő 19 perc
- 15 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
24 Töltött ravioli (készen vett)
200 g Apró brokkolirózsa, megmosva
140 g Gorgonzola (vagy rokfort vagy más kéksajt)
50 g Füstölt kacsa, aprítva
100 g Mogyoróhagyma, hámozva, finomra aprítva
230 g Zsíros tejföl
60 g Hámozott dió, aprítva
490 ml Zöldség alaplé (vagy víz)
2 kan. Turbolya vagy petrezselyem, megmosva, aprítva
2 kan. Olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Párolja meg a mogyoróhagymát. Adja hozzá a kacsát, majd a tejfölt, a gorgonzolát és az alaplé hetedét. Keverje össze, majd tegye félre.
Lépés 4 /6
Töltse bele a maradék alaplevet. Adja hozzá a raviolit és a brokkolit.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 4 perc
Lépés 6 /6
Szűrje le. Adja hozzá a szószt, a diót és a turbolyát.