Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Csirkés, paradicsomos bruschetta

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 16 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    1 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 szel. Nagy szelet kovászos kenyér, pirítva

  • 2 db Fokhagyma, hámozva

  • 150 g Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 500 g Ökörszív paradicsom

  • 400 g Csirkehús csont nélkül, vékony csíkokban

  • 0.6 kan. Szárított oregánó

  • 50 g Magozott fekete olívabogyó, aprítva

  • 50 g Napon szárított paradicsom, durvára vágva

  • 50 g Parmezánforgács

  • Kristálysó, frissen őrölt bors

  • 50 ml Víz

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 4szel. Nagy szelet kovászos kenyér, pirítva
  • 2db Fokhagyma, hámozva
  • 150g Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 500g Ökörszív paradicsom
  • 400g Csirkehús csont nélkül, vékony csíkokban
  • 0.6kan. Szárított oregánó
  • 50g Magozott fekete olívabogyó, aprítva
  • 50g Napon szárított paradicsom, durvára vágva
  • 50g Parmezánforgács
  • Kristálysó, frissen őrölt bors

Lépés 2 /9

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.

  • 150g Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

Lépés 3 /9

Vágja vékony csíkokra a csirkehúst.

  • 400g Csirkehús csont nélkül, vékony csíkokban

Lépés 4 /9

Dörzsölje be fokhagymával a kenyérszeleteket.

  • 4szel. Nagy szelet kovászos kenyér, pirítva
  • 2db Fokhagyma, hámozva

Lépés 5 /9

Tegyen pár szárított paradicsomot az edénybe.

  • 50g Napon szárított paradicsom, durvára vágva

Lépés 6 /9

Pirítsa meg a csirkecsíkok egyik oldalát. Adja hozzá a hagymát, paradicsomot és a szárított paradicsomot.

  • 150g Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 500g Ökörszív paradicsom
  • 400g Csirkehús csont nélkül, vékony csíkokban
  • 50g Napon szárított paradicsom, durvára vágva

Lépés 7 /9

Sózza, borsozza. Adja hozzá az oregánót, olívát és 50 ml vizet.

  • 0.6kan. Szárított oregánó
  • 50g Magozott fekete olívabogyó, aprítva
  • Kristálysó, frissen őrölt bors

Lépés 8 /9

Főzési idő: 1 perc

Lépés 9 /9

Hagyja kihűlni. Kenje meg a pirítósokat a keverékkel, reszeljen rá parmezánt.

  • 50g Parmezánforgács