Csicseriborsós szezámos saláta
- Teljes idő 28 perc
- 15 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
300 g Száraz csicseriborsó (12 órán át áztatva)
20 g Zöldhagyma, a fehér és zöld részei megmosva, vékonyra szeletelve
2 Kis gerezd fokhagyma, hámozva, csíra nélkül
1 kan. Őrölt kömény
2 csip. Chili por (ízlés szerint)
2 kan. Friss koriander, megmosva, aprítva
20 g Tahini (szezámmag paszta)
150 g Joghurt
Só, bors
2 kan. Pirított szezámmag
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
A csicseriborsó kivételével keverje össze a hozzávalókat. Sózza, borsozza. Tárolja hűtve.
Lépés 3 /5
Tegye a csicseriborsót az edénybe. Öntsön rá annyi vizet, hogy elfedje.
Lépés 4 /5
Főzési idő: 13 perc
Lépés 5 /5
Öblítse le a csicseriborsót hideg vízzel. Adja a szószhoz.