Csőben sült burgonya
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 kg Burgonya
1 Aprított sárga hagyma
2 szál. Friss kakukkfű
Citrom
Só, bors
15 cl Zöldségleves alaplé
1 kan. Dijoni mustár
30 g Vaj
60 g Reszelt parmezán
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /4
Mossa meg, hámozza meg és vágja egyenletes méretű szeletekre a burgonyát.
Lépés 2 /4
Zsírozzon ki egy téglalap alakú tálcát. Először is hozzon létre egy réteget burgonyaszeletetekből, ami teljesen befedi a tálca alját. Szórja rá a hagyma egyharmadát, a kakukkfüvet, a citromhéjat, a sót és a borsot. Ismételje ezt a folyamatot, amíg az összes hozzávaló el nem fogy.
Lépés 3 /4
Keverje össze a zöldséglevest és a mustárt, majd öntse a burgonyára. Adjon hozzá néhány diónyi vajat, majd a parmezánt.
Lépés 4 /4
Helyezze be a standard tányért a készülékbe, és tegye rá a burgonyát. Állítsa be az AIR FRY programot 20 percre.