Bársonyos vörösbelű őszibarackos smoothie
- Teljes idő 4 óra 6 perc
- 5 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
110 g Őszibarack
100 g Banán
100 g Piros gyümölcs
20 cl Friss narancslé
5 cl Tej
4 cl Agavé szirup
100 g Görög joghurt
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat. Ha friss gyümölcsöt használ, a banánt, az őszibarackot és a piros gyümölcsöt egy éjszakára tegye a fagyasztóba.
Lépés 2 /8
Az első réteghez tegye a gépbe a barackot, a banánt, a narancslé felét, az agavé szirup felét, a joghurt felét és a tejet.
Lépés 3 /8
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /8
Ha szükséges, tejjel vagy narancslével állítsa be az állagot. Ha szeretné, adjon hozzá egy kis agavé szirupot az édesítéshez. Öntse a keveréket egy pohárba, és tegye félre a hűtőszekrénybe.
Lépés 5 /8
A második réteghez adja hozzá a piros gyümölcsöt, a narancslé másik felét, az agavé szirup másik felét és a joghurt másik felét.
Lépés 6 /8
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 7 /8
Ha szükséges, tejjel vagy narancslével állítsa be az állagot. Ha szeretné, adjon hozzá egy kis agavé szirupot az édesítéshez. Óvatosan öntse ezt a keveréket az előző keverékre.
Lépés 8 /8
Fogyassza azonnal!