Burger grillezett portobello gombával
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Kis portobello gomba
4 kan. Pesztó
4 Hamburgerzsemle
2 Avokádók
1 Piros paprika
Fejes saláta
4 szel. Vegán sajt
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg a gombákat. Egy ecsettel kenje be pesztóval a gombák tetejét.
Lépés 2 /5
Kapcsolja be a készüléket. Kapcsolja be az 1-es kosarat. Győződjön meg róla, hogy a rács az 1-es kosárban van. Válassza ki a GRILL programot 200°C-on 10 percre. Még ne tegye a hozzávalókat a kosárba, a készülék automatikusan megkezdi az előmelegítést. A START gomb megnyomásával kezdje meg a sütést.
Lépés 3 /5
Amikor a készülék pittyen, és a kijelzőn megjelenik a „Hozzáadás” felirat, véget ért az előmelegítési ciklus. Tegye a portobello gombákat az 1-es kosárban lévő rácsra és tegyen rájuk valamilyen nehezéket, például egy öntöttvas-serpenyőt, majd csukja be a kosarat. A sütés automatikusan folytatódni fog.
Lépés 4 /5
Amikor a sütési idő felénél a készülék csipogni és az ikon villogni kezd, rázza meg a kosarat, hogy a gombák jól összekeveredjenek.
Lépés 5 /5
A gombákat azonnal tálalja hamburgerzsemlében salátával, pár szelet avokádóval, pár szelet piros kaliforniai paprikával, vegán sajttal és egy kis pesztóval. Tálalja sült tökhasábokkal.