Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Borsópüré pirított kelkáposztával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 43 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    23 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 160 g Felesborsó

  • 2 Hámozott burgonya darabokra vágva

  • 1 Hámozott és felszeletelt hagyma

  • 200 g Megmosott és durvára vágott kelkáposzta

  • 100 g Füstölt szalonna darabkák

  • 48 cl Víz

  • Só, bors

  • 2 kan. Növényi olaj főzéshez

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 160g Felesborsó
  • 2 Hámozott burgonya darabokra vágva
  • 1 Hámozott és felszeletelt hagyma
  • 200g Megmosott és durvára vágott kelkáposzta
  • 100g Füstölt szalonna darabkák
  • 48cl Víz
  • Só, bors
  • 2kan. Növényi olaj főzéshez

Lépés 2 /6

Melegítse fel az olajat a főzőedényben.

  • 2kan. Növényi olaj főzéshez

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a szalonna darabokat és a hagymákat. Távolítsa el őket, de a zsírt hagyja a főzőedényben. Süsse meg a kelkáposztát, ha szükséges több tételben. Ízesítse sóval.

  • 1 Hámozott és felszeletelt hagyma
  • 200g Megmosott és durvára vágott kelkáposzta
  • 100g Füstölt szalonna darabkák
  • Só, bors

Lépés 4 /6

Távolítsa el a kelkáposztát, és keverje össze a szalonna darabokat és a hagymákat. Helyezze a vizet, a borsót, és a burgonyákat a főzőedénybe. Fűszerezze sóval és borssal.

  • 160g Felesborsó
  • 2 Hámozott burgonya darabokra vágva
  • 48cl Víz
  • Só, bors

Lépés 5 /6

Nyomás alatti főzés.

Lépés 6 /6

Öntse a főzőedény tartalmát a zöldségdarálóba, majd tálalja kelkáposztával.