Borsópüré pirított kelkáposztával
- Teljes idő 43 perc
- 20 perc
Előkészítés - 23 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
160 g Felesborsó
2 Hámozott burgonya darabokra vágva
1 Hámozott és felszeletelt hagyma
200 g Megmosott és durvára vágott kelkáposzta
100 g Füstölt szalonna darabkák
48 cl Víz
Só, bors
2 kan. Növényi olaj főzéshez
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Melegítse fel az olajat a főzőedényben.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a szalonna darabokat és a hagymákat. Távolítsa el őket, de a zsírt hagyja a főzőedényben. Süsse meg a kelkáposztát, ha szükséges több tételben. Ízesítse sóval.
Lépés 4 /6
Távolítsa el a kelkáposztát, és keverje össze a szalonna darabokat és a hagymákat. Helyezze a vizet, a borsót, és a burgonyákat a főzőedénybe. Fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Öntse a főzőedény tartalmát a zöldségdarálóba, majd tálalja kelkáposztával.