Borjúsült zöldségekkel
- Teljes idő 33 perc
- 20 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
700 g Borjúsült (7 cm átmérőjű, rácsozott)
1 kan. Növényi olaj
200 g Pácolt hagyma (vagy apróra vágott hagyma)
200 g Sárgarépa, felkarikázva
200 g Fehérrépa, negyedelve
300 g Burgonya, kockákra vágva
20 cl Növényi állomány
5 cl fehérbor
35 g Vaj
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Vágja a burgonyát kockákra.
Lépés 3 /7
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa a hús minden oldalát körülbelül 3 percig. Vegye ki a borjút.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a zöldségeket, a fehérbort és az alaplevet. Keverje össze. Adja hozzá a vajat. Fűszerezze. Tegye vissza a borjúhúst a főzőedénybe.
Lépés 6 /7
Főzze nyomás alatt
Lépés 7 /7
A borjúsült rózsaszínű lesz. Ha azt szeretné, hogy jól átsüljön, süsse további 5-10 percig.