Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Borjúsült zöldségekkel

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 33 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    13 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 700 g Borjúsült (7 cm átmérőjű, rácsozott)

  • 1 kan. Növényi olaj

  • 200 g Pácolt hagyma (vagy apróra vágott hagyma)

  • 200 g Sárgarépa, felkarikázva

  • 200 g Fehérrépa, negyedelve

  • 300 g Burgonya, kockákra vágva

  • 20 cl Növényi állomány

  • 5 cl fehérbor

  • 35 g Vaj

  • Só és bors

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /7

Vágja a burgonyát kockákra.

  • 300g Burgonya, kockákra vágva

Lépés 3 /7

Öntse az olajat a főzőedénybe.

  • 1kan. Növényi olaj

Lépés 4 /7

Pirítsa a hús minden oldalát körülbelül 3 percig. Vegye ki a borjút.

  • 700g Borjúsült (7 cm átmérőjű, rácsozott)

Lépés 5 /7

Adja hozzá a zöldségeket, a fehérbort és az alaplevet. Keverje össze. Adja hozzá a vajat. Fűszerezze. Tegye vissza a borjúhúst a főzőedénybe.

  • 200g Pácolt hagyma (vagy apróra vágott hagyma)
  • 200g Sárgarépa, felkarikázva
  • 200g Fehérrépa, negyedelve
  • 300g Burgonya, kockákra vágva
  • 20cl Növényi állomány
  • 5cl fehérbor
  • 35g Vaj
  • Só és bors

Lépés 6 /7

Főzze nyomás alatt

Lépés 7 /7

A borjúsült rózsaszínű lesz. Ha azt szeretné, hogy jól átsüljön, süsse további 5-10 percig.