Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Borjú padlizsánnal

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 37 perc
  • Előkészítés
    12 perc
  • Főzés
    25 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 900 g Borjú

  • 3 Padlizsán

  • 600 g Paradicsom

  • 3 Hagyma

  • 30 Mentalevél

  • 6 szál. Metélőhagyma

  • 3 kan. Olívaolaj

  • 1.5 kan. Paprikakrém

  • 100 ml Borjú alaplé

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 900g Borjú
  • 3 Padlizsán
  • 600g Paradicsom
  • 3 Hagyma
  • 30 Mentalevél
  • 6szál. Metélőhagyma
  • 3kan. Olívaolaj
  • 1.5kan. Paprikakrém
  • 100ml Borjú alaplé
  • Só, bors

Lépés 2 /9

Vágja a hagymát apróra.

  • 3 Hagyma

Lépés 3 /9

Vágja apróra a mentaleveleket és a metélőhagymát.

  • 30 Mentalevél
  • 6szál. Metélőhagyma

Lépés 4 /9

Öntsön olajat az edénybe.

  • 3kan. Olívaolaj

Lépés 5 /9

Pirítsa meg a borjút, akár többször, ha szükséges.

  • 900g Borjú

Lépés 6 /9

Adja hozzá a hagymát, majd a padlizsánt és a csípős paprikakrémet. Ízesítse sóval és borssal.

  • 3 Padlizsán
  • 3 Hagyma
  • 1.5kan. Paprikakrém
  • Só, bors

Lépés 7 /9

Adja hozzá a paradicsomot és a borjúalaplevet.

  • 600g Paradicsom
  • 100ml Borjú alaplé

Lépés 8 /9

Nagynyomású főzés.

Lépés 9 /9

Adja hozzá a felaprított fűszereket és tálalja friss tésztával.

  • 30 Mentalevél
  • 6szál. Metélőhagyma