Bolognai mártás
- Teljes idő 55 perc
- 15 perc
Előkészítés - 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
240 g Darált marhahús
0.5 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
100 g Répa, vékonyra szeletelve
300 g Aprított paradicsom és pép
50 ml Vörösbor
50 g Szeletelt bacon
Só és bors
1 kan. Növényi olaj
1 g Fokhagyma felaprítva
30 g Zeller, vékonyra szeletelve
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /8
Csírátlanítsa a fokhagymát.
Lépés 4 /8
Töltsön olívaolajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a húst. Adja hozzá a szalonnacsíkokat, a hagymát és a répát.
Lépés 6 /8
Öntse bele a bort. Adja hozzá a paradicsompürét és a fokhagymát. Sózza, borsozza.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 40 perc
Lépés 8 /8
Tálalja tésztával.