Bo bun
- Teljes idő 20 perc
- 5 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
600 g Puhára darált marhahús
240 g Vermicelli tészta
6 darab Hagyma
3 kan. Édes szójaszósz
9 darab Batávia saláta
200 g Búzacsíra
4.5 kan. Nems szósz
36 db Friss mentalevél
6 db Tavaszi tekercs
9 kan. Napraforgóolaj
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Vágja a hagymát apróra.
Lépés 3 /5
Marinálja a húst szójaszószban. Áztassa a vermicelli tésztát meleg vízben 4 percig. Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /5
Pirítsa meg a tavaszi tekercseket. Vegye ki őket. Pirítsa meg a hagymát és a marhahúst. Vegye ki őket.
Lépés 5 /5
Salátával, mentával, szójacsírával és felvágott tavaszi tekerccsel tálalja. Adja hozzá a szószt.