Bacalhau à Gomes de Sà
- Teljes idő 23 perc
- 15 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Sótlan, nyomás alatt főtt tőkehal
600 g Nyomás alatt főtt burgonya
5 cl Olívaolaj
2 szelet Hagyma
3 szegf. Apróra vágott fokhagyma
1 Csíkokra vágott piros paprika
2 kan. Apróra vágott petrezselyem
2 kan. Apróra vágott metélőhagyma
60 g Fekete olívabogyó
1 citromhéj Citrom
4 Keményre főtt tojás, hámozva és 4 darabra vágva
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat. A burgonyát csepegtesse le, és a tőkehalról húzza le a bőrt.
Lépés 2 /5
Tegye az edénybe az olívaolajat, a paprikát, a hagymát és a fokhagymát.
Lépés 3 /5
Hagyja sülni 4 percig, mielőtt hozzáadná a többi hozzávalót a tojás kivételével, majd hagyja sülni további 2 percig.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Tálalja sütőtálban. Díszítse keményre főtt tojással.