BBQ-csirkecomb burgonyával
- Teljes idő 1 óra 10 perc
- 20 perc
Előkészítés - 45 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 kan. Barna cukor
1 kan. Fűszerpaprika
0.5 kan. Fokhagymapor
0.5 kan. Hagymapor
Só, bors
0.8 kg Csirkealsócombok (8-9 db)
1 kan. Olívaolaj
135 g Barbecue-szósz
300 g Csemegekukorica-konzerv (nettó tömeg)
2 Avokádók, hámozott és magozott
250 g Koktélparadicsomok
0.5 Lila hagyma
1 Lime-lé
3 kan. Olívaolaj
2 kan. Friss koriander
Só
800 g Fűszerezett burgonya
Előkészítés
Lépés 1 /7
Egy kis tálban keverje össze a cukrot és a fűszereket. Konyhai papírtörlővel törölje szárazra a csirkealsócombokat és helyezze őket egy nagy tálba. Öntse az olívaolajat és a BBQ-szószt a csirke alsócombokra, majd szórja meg őket a fűszerkeverékkel. Fedje be őket egyenletesen és hagyja állni 5 percig.
Lépés 2 /7
Az apróra vágott avokádót, a félbe vágott koktélparadicsomokat, a lecsöpögtetett kukoricát, a lime-levet, az olívaolajat, a vékonyra vágott lila hagymát, a felaprított koriandert és a sót helyezze egy nagy tálba. Finoman keverje össze és tegye félre hűvös helyre.
Lépés 3 /7
Kapcsolja be a 1-es kosarat. Helyezze a csirkecombokat a tányérra.
Lépés 4 /7
Kapcsolba be a 2-es kosarat. Helyezze a burgonyákat a tányérra.
Lépés 5 /7
Nyomja meg a SYNC gombot, hogy a két program egyszerre fejeződjön be. Nyomja meg a START gombot a programok elindításához.
Lépés 6 /7
Fordítsa meg a csirkecombokat a főzési idő felénél, hogy egyenletesen süljenek meg. Keverje meg a burgonyákat 10 percenként, hogy egyenletesen átsüljenek.
Lépés 7 /7
Azonnal tálalja salátával, burgonyával és plusz BBQ-szósszal vagy a kedvenc szószával.