Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Bárányköftés kebab

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    0 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 550 g sovány darált bárányhús

  • 1 csokor koriander (aprított)

  • 40 g fehér zsemlemorzsa (száraz kenyérből)

  • 2 szegf. fokhagyma

  • 2 db friss vöröshagymák

  • 2 kan. őrölt kömény

  • 1 kan. őrölt fűszerpaprika

  • 6 db piták

  • 200 g előkészített tzatziki

Előkészítés

Lépés 1 /8

Pucolja meg a fokhagymagerezdeket, keverje őket össze az újhagymával, a korianderrel, a zsemlemorzsával, a köménnyel, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal.

Lépés 2 /8

Adja hozzá a darált bárányhúst és alaposan keverje össze, amíg a keverék egyenletes nem lesz.

Lépés 3 /8

A húst ossza 6 egyenlő mennyiségű részre, és megnedvesített kézzel gyúrjon belőlük 6 hosszúkás kolbászt a kebabnyársak köré.

Lépés 4 /8

Tegye be őket a hűtőbe.

Lépés 5 /8

Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Sertéshús programot, majd nyomja meg az OK gombot.

Lépés 6 /8

Miután az eszköz előmelegedett, tegye a kebabokat a grillre és csukja le a fedőt.

Lépés 7 /8

A képernyőn megjelenő utasítások szerint járjon el, amíg a hús jól át nem sül.

Lépés 8 /8

A kebabokat tálalja tzatzikivel és pitával.