Őszibarack pisztáciával
- Teljes idő 17 perc
- 10 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Sárga húsú őszibarack, megmosva és félbevágva
60 g Pörkölt pisztácia, apróra vágva
60 g Barna cukor
45 g Enyhén sózott puha vaj
1 Tojássárgája
20 cl Víz
10 cl Agavé szirup
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze a vajat, barnacukrot, a tojásokat, és a pisztáciát. Öntse a keveréket a barackok közepébe.
Lépés 3 /5
Öntse a vizet, és az agavé szirupot a főzőedénybe. Tegye a barackokat a gőzkosárba, és utána a főzőedénybe.
Lépés 4 /5
Nyomás alatti főzés.
Lépés 5 /5
Fogyasztás előtt hagyja kihűlni. Tálalja a főzősziruppal.