Édesburgonyás bárány curry
- Teljes idő 40 perc
- 25 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
640 g Báránylapocka csont nélkül, 3 cm-s kockákban
1 kan. Tisztított vaj
1 db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
2 db Fokhagyma, hámozva, csírátlanul, felaprítva
10 g Frissen reszelt gyömbér
3 kan. Curry paszta
320 g Paradicsompüré
80 g Natúr joghurt
250 g Édesburgonya, hámozva, 4 cm-s kockákban
40 g Mandulapehely
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /9
Hámozza meg, csírátlanítsa és aprítsa finomra a fokhagymát.
Lépés 4 /9
Reszelje le a gyömbért.
Lépés 5 /9
Tegye a vajat az edénybe.
Lépés 6 /9
Süsse a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért 1 percen át. Pirítsa meg a hús minden oldalát, akár több adagban.
Lépés 7 /9
Adja hozzá a paradicsompürét, a curry pasztát, az édesburgonyát és a joghurtot. Sózza, borsozza és keverje meg.
Lépés 8 /9
Főzési idő: 15 perc
Lépés 9 /9
Ízesítse mandulaforgácsokkal. Tálalja.