Édes-savanyú garnélarák
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Sötét szürke EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3az1-ben FW201815 Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 kan. Liszt
3 Tojás
2 kan. Semleges olaj
120 g Zsemlemorzsa
16 Nyers, hámozott garnélafarok
100 g Édes-savanyú szósz
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Készítsen elő három tányért: az elsőbe tegye a sóval és borssal ízesített lisztet. A másodikban verje fel a tojásokat az olajjal. Tegye a zsemlemorzsát a harmadik tányérba.
Lépés 2 /3
A garnélarákokat egyenként passzírozza át a lisztben, majd a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Mártogassa őket másodszor is a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Helyezze a garnélarákokat a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /3
Tálalja előételként az édes-savanyú szósszal.