Édes-savanyú csirke
- Teljes idő 39 perc
- 15 perc
Előkészítés - 24 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 g Csirke
1 kan. Apróra vágott fokhagyma
1 kan. Reszelt friss gyömbér
25 g Rizsliszt
2.5 kan. Sós szójaszósz
1 kan. Ketchup
1 kan. Szezámmag olaj
1.5 kan. Édes-savanyú szósz
1 kan. Fehér szezámmag
1.5 kan. Apróra vágott újhagyma
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /5
Ehhez a recepthez Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
A csirkét vágja nagy kockákra. Keverje össze a fokhagyma és a gyömbér felével. Forgassa meg rizslisztben.
Lépés 3 /5
Egy serpenyőben állandó kevergetés mellett 4 percig főzze a szójaszószt, a ketchupot, az olajat, a fokhagymát és a gyömbért. Tegye félre.
Lépés 4 /5
Helyezzen egy zsírpapírral borított párolókosarat a felszeletelt csirkehússal az edénybe.
Lépés 5 /5
Kapcsolja ki a Cookeót. Tegye rá az Extra Crisp fedelet, és állítsa be az 1-es programra: Sütés 20 percig.