Áfonyás- kecskesajtos rizottó
- Teljes idő 19 perc
- 10 perc
Előkészítés - 9 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
125 g Friss áfonya
100 g Gomba
1 Medvehagyma
120 g Arborio rizs
5 cl fehérbor
30 cl Növényi alaplé
25 g Enyhén sózott vaj
50 g Friss kecskesajt
Olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Keverje bele az áfonya nagyrészét, de pár szemet hagyjon meg díszítésnek. Öntsön 1 evőkanál olivaolajat a főzőedénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a gombákat. Húzza őket a főzőedény egyik oldalára. Öntsön 2 evőkanál olajat a főzőedénybe, majd süsse meg a medvehagymát és a rizst.
Lépés 4 /6
Öntse bele a bort, majd forralja el egy részét. Öntse fel az alaplével.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Lassú tűzön főzze, a vajjal, áfonyával, valamint a gombákkal.