Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Áfonyás- kecskesajtos rizottó

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 19 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    9 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 125 g Friss áfonya

  • 100 g Gomba

  • 1 Medvehagyma

  • 120 g Arborio rizs

  • 5 cl fehérbor

  • 30 cl Növényi alaplé

  • 25 g Enyhén sózott vaj

  • 50 g Friss kecskesajt

  • Olívaolaj

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 125g Friss áfonya
  • 100g Gomba
  • 1 Medvehagyma
  • 120g Arborio rizs
  • 5cl fehérbor
  • 30cl Növényi alaplé
  • 25g Enyhén sózott vaj
  • 50g Friss kecskesajt
  • Olívaolaj

Lépés 2 /6

Keverje bele az áfonya nagyrészét, de pár szemet hagyjon meg díszítésnek. Öntsön 1 evőkanál olivaolajat a főzőedénybe.

  • 125g Friss áfonya
  • Olívaolaj

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a gombákat. Húzza őket a főzőedény egyik oldalára. Öntsön 2 evőkanál olajat a főzőedénybe, majd süsse meg a medvehagymát és a rizst.

  • 100g Gomba
  • 1 Medvehagyma
  • 120g Arborio rizs
  • Olívaolaj

Lépés 4 /6

Öntse bele a bort, majd forralja el egy részét. Öntse fel az alaplével.

  • 5cl fehérbor
  • 30cl Növényi alaplé

Lépés 5 /6

Nyomás alatti főzés.

Lépés 6 /6

Lassú tűzön főzze, a vajjal, áfonyával, valamint a gombákkal.

  • 125g Friss áfonya
  • 100g Gomba
  • 25g Enyhén sózott vaj