WIZZO QB300

Ref.: QB300138

Ezt a segédeszközt imádni fogja.

A Wizzo konyhai robot egyszerűbbé teszi az életet a konyhában. A tésztakészítő készlettel szabadalmaztatott Flex Whisk technológiával a siker garantált: a torták, sütemények, pizza és más finomságok már nem rejtegethetnek Ön előtt semmilyen titkot. Azokat a recepteket, melyekbe mindig is szeretett volna belevágni, de nem volt hozzájuk bátorsága, most megvalósíthatja. Az elülső nyílásnak és oldalsó vezérlőgomboknak köszönhetően már nem kell minden irányba forgolódnia a termék mozgatásakor. A Wizzo tudja, hogyan kell elfoglalni a konyhát, a szerkezet lapos hátoldala pedig jól illik mindenhova, ahova helyezni szeretné. A Wizzo robottal az oldalán mindig meglepődik!    

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 10 évig javítható termékek

Nincs semmi, amivel a Wizzo segítségével nem birkózna meg

Egy igazi tehetség tudja, hogyan tud segítő kezet adni,hogy Ön kihozza magából a kulináris potenciálját. Wizzo azért van, hogy egyszerűbbé tegye a sütést, főzést. A bolygó mozgással a Wizzo profi a turmixolás, a keverés, a gyúrás, és még a habverés terén is (a szabadalmazott Flex Whisk technológiának köszönhetően). Akár édes, akár sós ételeket fog készíteni ez a segéd mindenre felkészült. Wizzo mindig ott lesz Önnek, hogy a részletes receptekkel valamint tippeket és trükköket tartalmazó oktatóvideókkal segítsen valóra váltani az ötleteit és konyhamesterré válni. Az egyszerű forma és lekerekített designja azt sugallja, hogy ez egy barátságos és hűséges segítője. Hamarosan megragad a kulináris szenvedély és meg fog lepődni, milyen messzire elviszi! Pillanatok alatt büszkén fogja megosztani a haladást és az új eljárásokat.

A(z) WIZZO QB300 előnyei

Lepje meg saját magát a Wizzo-val!

Egy igazi tehetség tudja, hogyan tud segítő kezet adni,hogy Ön kihozza magából a kulináris potenciálját. A Wizzo a varázslatok és a praktikusság szinonimája. Azért van itt, hogy egyszerűbbé tegye a konyhában való munkát. Az ezen segédeszköz potenciáljának fokozatos felfedezése ösztönözni fogja Önt a további fejlődésre!  

undefined

Extra gyors habverés

Az egyedülálló és szabadalmaztatott Flex Whisk technológia szupergyorsan felveri a tojásfehérjét tartós formájúra, még egyetlen tojásból is.

undefined

Egyszerű használat, egyszerű tárolás

A maximálisan kényelmes használathoz tervezve, az összes könnyen hozzáférhető funkcióval az elülső oldalon. Az elülső oldalon található kezelés optimalizálja a konyhaszekrény területének a kihasználását. Ennek köszönhetően a Wizzo jól illik mindenhova, ahol látni szeretné.

undefined

Optimális keverési eredmények

A tésztakészítő eszköz bolygó mozgása és a berendezés feje biztosítják, hogy az edény minden része lefedésre kerüljön, így habveréskor sima és homogén textúrát kap.

undefined

Tésztakészítő készlet

Szabadalmaztatott Flex technológia a könnyű keveréshez, műanyag habverő a levegős tészták és rozsdamentes acél kampó a nehéz tészták feldolgozásához. A Wizzo konyhai robottal minden sült finomságot könnyedén elkészíthet!

undefined

Elegáns rozsdamentes acél keverőtál

A Wizzo 4 l űrtartalmú rozsdamentes acél edényt tartalmaz védőfedővel, mely tökéletesen illik a főzéshez az egész család számára. Készítsen tésztát 40 cupcake-re vagy 3 pizzára (28 cm átmérővel és vastag széllel) és szerezzen örömet a családjának és barátainak!

undefined

Gyors és nagy teljesítményű

700 W teljesítmény és négy sebesség pulzáló funkcióval a sima és egyenletes keverésért.

undefined

Bővítse ki sütési lehetőségeit

Kompatibilis a 4 választható fejjel (mixer, bárd, húsdaráló, reszelő/szeletelő), hogy eleget tegyen minden családtagja igényének, és kényeztesse az ízlelő bimbóikat.

undefined

Hiányzik az ihlet? 25 receptet kínálunk!

A szakácskönyv letölthető a Tefal weboldaláról. 25 receptet tartalmaz, melyek alig várják, hogy felfedezze őket! Az általános tízóraiktól a finom süteményekig. 

undefined

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK