VERSALIO DE LUXE FR491870 fekete

Ref.: FR491870

Versalio - multifunkciós segédeszköz az egész családnak

Versalio 7 az 1-ben: tökéletes főzés!   Ez a Versalio, intelligens többfunkciós olajsütő 7 üzemmóddal az ételkészítéshez. Olajban sütés, rántás, főzés alacsony lángon, resztelés, főzés/tésztafőzés, az ételek hőmérsékletének megtartása - minderre képes, hogy megkönnyítse az életét! Intelligens, praktikus, és leválasztható időzítővel rendelkezik, hogy mindig nyomon követhesse az elkészítés időtartamát. A hőmérsékletet 80-100 °C között állíthatja be, ami biztosítja a tökéletes eredményt. Az ételeket az átlátszó fedélen keresztül figyelheti.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Versalio 7 az 1-ben, multifunkciós olajsütő 7 ételkészítési móddal: sütés, olajban sütés, főzés gyenge lángon, resztelés, főzés/tésztafőzés és élelmiszer-hőmérséklet tartás

A Versalio Deluxe multifunkciós olajsütő 7 ételkészítési móddal rendelkezik a sokoldalú főzésért. Játszi könnyedséggel megbirkózik bármivel: sütés, olajban sütés, főzés gyenge lángon, resztelés, főzés/tésztafőzés és élelmiszer-hőmérséklet tartás. A 80 és 180 °C között beállítható hőmérséklettel és a levehető időzítővel a főzés egyszerűvé és praktikussá válik, és minden alkalommal finom eredményt biztosít. A 20 receptes receptkönyv arról gondoskodik, hogy sose szenvedjen hiányt az ötletekben. A levehető edény és fedő ráadásul könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható.

A(z) VERSALIO DE LUXE FR491870 fekete előnyei

7 ételkészítési mód 1 termékben!

Univerzális többfunkciós 7 az 1-ben eszköz: olajban süt, főz, megsüt, párol, lassan főz, ránt, pirít, süt, mi több, tartja a hőt, melegít és kiolvaszt, és új programmal rendelkezik a tésztafőzéshez. Egyszerre olajsütő, fazék és serpenyő, akár 1,3 kg kapacitással.

undefined

Állítható termosztát számos ételkészítési módhoz

A 80 és 180 °C között beállítható termosztát lehetővé teszi a kedvenc receptek széles skálájának elkészítését az előételektől a desszertekig.

undefined

Fedő betekintő nyílással és szűrővel, és hőszigetelt fal

A fedő betekintő nyílással megakadályozza a nem kívánatos olajszennyezést az edény körül. Ráadásul állandó fémszűrővel van felszerelve, aminek köszönhetően az ételek aggodalom nélkül elkészíthetők szagelszívó használata nélkül is. A betekintő nyílásnak köszönhetően megfigyelheti az ételek készítését. A hőszigetelt fal biztonságos használatot biztosít.

undefined

Egyszerű tisztítás

A kivehető tapadásmentes edénynek köszönhetően könnyen tisztítható.

undefined

Változtatható olajadagolás a kiválasztott receptnek megfelelően (1 kanáltól 2 literig).

Megváltoztathatja az olajszintet attól függően, mit akar főzni. Egy kanál olajtól a sütéshez egészen 2 l olajig az olajsütéshez.

undefined

Digitális időzítő

A Versalio felszereltségéhez egy levehető időzítő is tartozik. Állítsa be a főzési időt, vegye le az időzítőt, tegye a zsebébe, és mehet foglalkozni más tevékenységgel. A beállított idő elteltével a zsebében lapuló időzítő figyelmezteti, hogy itt az idő visszatérni a főzéshez. Ezt a funkciót különösen közepes hőmérsékleten történő hosszú főzésnél fogja értékelni!

undefined

Mosogatógépben mosható

Az edény, fedél és olajsütő kosár mosogatógépben mosható.

undefined

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK