Párolóserpenyő fedővel Tefal Ultimate G2683372 26 cm

Ref.: G2683372

Értékesíti : Tefal Shop

Tartósságra tervezve

 • RENDKÍVÜL TARTÓS FELÜLET: Tapadásmentes felületű, multifunkciós lábas amely a titán részecskékkel erősített felületnek köszönhetően háromszor tovább bírja a Tefal Titanium standard felületéhez képest
 • FŐZŐEDÉNY 100 %-OSAN BIZTONSÁGOS TAPADÁSMENTES FELÜLETTEL: 0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
 • A FŐZÉSHEZ MEGFELELŐ HŐMÉRSÉKLET JELZÉSE: Thermo-Signal™ technológiával ellátott tapadásmentes serpenyő a főzéshez szükséges optimális hőmérséklet elérésénél megváltoztatja a színét – a tökéletes sütés érdekében.
Fedezze fel az összes funkciót

25 000 Ft

Készleten

|Szállítási idő 2-től 3 napig

 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

Tefal Ultimate mély serpenyő: Teljesítmény, amely tartós

Extrém hőmérséklet-különbségek, fém főzőeszközök, abrazív tisztítás újra és újra... A főzőedények élettartamuk alatt nagy igénybevételnek vannak kitéve. A Tefal ezért az összes szakmai ismeretét felhasználva rendkívül hosszú élettartamú mély serpenyőt tervezett: Ultimate. Ez a mély serpenyő a kiváló receptek széles spektrumának elkészítéséhez lett megtervezve, függetlenül attól, hogy pirított zöldséget, ropogósra sült halat vagy tökéletes steakot készít. A serpenyő rendkívül tartós Titanium felülete titán részecskékkel erősített, aminek köszönhetően tapadásmentes felülete akár háromszor többet kibír*. A serpenyő az indukciós főzés legújabb Thermo-Fusion™+ innovációjával büszkélkedhet, amely ezen felül gyors és egyenletes hővezetést biztosít az egyenletes főzés érdekében. Mindezt a Thermo-Signal™ technológiával kombinálva teljesíti, amely jelzi az tökéletes sütéshez és ízletes eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérséklet elérését. Élvezze a főzéssel töltött órákat az Ultimate sorozat edényeivel, anélkül, hogy tartania kellene az edények bárminemű sérülésétől.  *A Tefal standard felületéhez képest.

A(z) Párolóserpenyő fedővel Tefal Ultimate G2683372 26 cm előnyei

Rendkívül tartós felület

A Tefal márka új felülete a hosszú élettartamra lett tervezve, és olyan tapadásmentes funkciót biztosít, amely a titán részecskékkel erősített felületnek köszönhetően háromszor tovább bírja a Tefal Titanium standard felületéhez képest. 

undefined

100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*

*A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

undefined

THERMO-SIGNAL™

A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

undefined

THERMO-FUSION™+

A különlegesen - nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 

undefined

Ideális forma az összes főzési típushoz

A fedővel ellátott, mély serpenyő speciálisan a pároláshoz, sütéshez és mérsékelt vagy lassú sütéshez lett tervezve.

undefined

Üvegfedő

Az ételeit az elegáns üvegfedőnek köszönhetően főzés közben könnyen felügyelheti.

undefined

Teljes kompatibilitás

Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

undefined

Rendkívül hatékony tapadásmentes felület

Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

undefined

Franciaországban gyártva

A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

undefined

Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
*A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

undefined

GYIK