SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm
SO RECYCLED G2713853 25 cm

SO RECYCLED G2713853 25 cm

Ref.: G2713853

A serpenyőtest 100 %-ban újrahasznosított alumínium felhasználásával készült.

  • A SERPENYŐTEST 100 %-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALUMÍNIUM FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT: Rendkívül környezetkímélő ötvözet, amelynek az előállításához 90 %-al kevesebb energiára van szükség (az újrahasznosított alumínium gyártásánál az újonnan elkőállított alumínium gyártásához képest)
  • HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ TAPADÁSMENTES FELÜLET: A tapadásmentes felület akár kétszer hosszabb élettartama a standard Tefal felületekhez képest.
  • 100%-BAN BEVÁLT ÉS LETESZTELT BIZTONSÁGOS TAPADÁSMENTES FELÜLET: Biztonságos tapadásmentes felület PFOA-, ólom- és kadmium nélkül. Minden új terméksorozatnál szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A mérhető határértéken felül semmilyen anyagkibocsátás nem észlelhető.
Fedezze fel az összes funkciót

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat

PalacsintasütőSo Recycled: A serpenyőtest 100 %-ban újrahasznosított alumínium felhasználásával készült.

A Tefal úttörő a körforgásos gazdaság területén és mindig aktívan bekapcsolódott a környezet védelmébe. A So Recycled terméksorozat mindig egy lépéssel előbb jár: a palacsintasütő 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. Az újrahasznosított alumínium gyártásánál 90 %-al kevesebb energiára van szükség az új alumíniumhoz képest. És minden termék kompromisszumok nélküli minőségben és innovációkkal készül. A TITANIUM 2X kétszer tovább bírja a standard Tefal Titanium felülethez képest és hosszantartó teljesítményt nyújt, továbbá könnyen tisztítható belső és külső tapadásmentes felülettel ellátott. A Thermo-Signal™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez és ízletes eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérséklet elérését, míg a Thermo-Fusion™ edényalj optimális hővezetést biztosít az egyenletes eredmények érdekében. Fedezze fel a nélkülözhetetlen sütő serpenyőt, amelyet a tökéletes, aranybarnára sült talkedlik készítésére terveztek, de egyúttal palacsintasütőként is szolgál, amelyben valódi édes francia palacsintát vagy sós palacsintát is készíthet. Mivel mindannyian hozzájárulhatunk a bolygónk védelméhez, ne feledkezzünk meg a főzőedények újrahasznosításáról sem.  Mindent, amit a Tefalnál gyártunk, már több, mint 60 éve a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli, a környezetvédelem nagy fokú szem előtt tartásával. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakemberek kiváló szakmai ismereteinek a felhasználásával készülnek.  

GYIK