Serpenyő Tefal XL Intense C3840553 26 cm

Ref.: C3840553

Értékesíti : Tefal Shop

Extra tartós, extra nagy

A Tefal XL Serpenyő a lehető legjobbat nyújtja az otthoni ételek - mint pl. a pirított zöldség, csirkehús, borjúkotlett, tökéletesen finom szaftos burgerek és még sok más étel - elkészítésénél. A rendkívül tartós, tapadásmentes felület kiváló élettartamot és egyszerű tisztítást eredményez és a tökéletes eredmények érdekében THERMO-SIGNAL™ technológiával rendelkezik - mindez nagyvonalú XL méretekkel, amely elegendő kapacitást biztosít az egész család számára történő főzéshez, minden nap és minden finom étel elkészítéséhez.

Több megjelenítése

8 000 Ft

Készleten

|Szállítási idő 2-től 3 napig

 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

Tefal XL Intense serpenyő: Finom és egészséges főzés

Fedezze fel a tökéletes serpenyőt: A Tefal XL Intense edénysorozata oly módon készül, hogy a mindennapi főzésnél kielégítse az összes igényét. A nagyvonalú méreteknek köszönhetően hosszantartó teljesítményt nyújt a tápláló ételek elkészítésénél, nap mint nap. Minden, amire szüksége van a finom és egészséges ételek főzéséhez csak egy karnyújtásnyira van: rendkívül tartós, tapadásmentes felület - amely alacsony energiaigényének köszönhetően környezetbarát, valamint könnyű tisztíthatóságának köszönhetően víztakarékos - THERMO-SIGNAL™ technológia a tökéletes eredmények érdekében, amelynek segítségével biztonságosan főzhet, hőeloszlást biztosító edényalj az egyenletes eredmények eléréséhez. Mindezt nagyvonalú XL formátummal, amely még a legéhesebb családok igényeit is könnyen kielégíti. Ezzel a könnyen használható sütő serpenyővel minden nap egészséges ételeket készíthet - mint pl. a tökéletes Caesar saláta elkészítéséhez szükséges grillezett csirkehúst, az ellenállhatatlan quesadillast, a finom, ízletes reggeli variációkat és további ételeket - a sokoldalú, egészséges, kompromisszumok nélküli otthoni étkezéshez. Mindent, amit a Tefalnál gyártunk, már több, mint 60 éve a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli, a környezetvédelem nagy fokú szem előtt tartásával. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakemberek kiváló szakmai ismereteinek a felhasználásával készülnek.

A(z) Serpenyő Tefal XL Intense C3840553 26 cm előnyei

Hosszú élettartamú tapadásmentes felület

Ez a tapadásmentes felület a naponta ismétlődő főzéshez lett tervezve és akár kétszer olyan hosszú ideig bírja a Tefal termékek standard felületeihez képest.

undefined

100%-ban bevált és letesztelt biztonságos tapadásmentes felület

0 % PFOA, 0 % ólom. 0 % kadmium. Minden új terméksorozatnál szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A mérhető határértéken felül semmilyen anyagkibocsátás nem észlelhető.

undefined

THERMO-SIGNAL™

A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

undefined

Rendkívül nagy sütő serpenyő

Különlegesen mély sütő serpenyő bőséges adagok készítéséhez és végtelenül sok számú recept elkészítéséhez.

undefined

Hőeloszlást biztosító edényalj

A hőeloszlást biztosító edényaljnak köszönhetően a hő egyenletesen eloszlik az egész serpenyőben a kiváló és egyenletes főzési eredmények érdekében.

undefined

Tartós fogantyú hosszú élettartammal

A hézagmentes illesztéssel készült tartós fogantyú sokáig tartó teljesítményt biztosít, a továbbfejlesztett ergonómia pedig stabilitást és kényelmes tartást biztosít a serpenyőnek.

undefined

Teljesen kompatibilis minden típusú tűzhellyel, kivéve az indukcióssal.

Teljesen kompatibilis minden típusú tűzhellyel - gáz, elektromos és kerámia tűzhellyel - kivéve indukcióssal.

undefined

Franciaországban gyártva

A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

undefined

Tefal, világelső a konyhai edények terén*

A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
*A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

undefined

EKO-TIPP: Energiatakarékos főzés 

A továbbfejlesztett THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez szükséges pontos hőmérsékletet, amellyel elejét veszi az edény sütés előtti hosszú ideig tartó felmelegítéséből eredő energiapazarlásnak.

undefined

EKO-TIPP: Gyorsabb eredmények a főzésnél

Ha az alapanyagokat apróbb darabokra szeleteli, az étel gyorsabban megfő, így ezzel időt és energiát takarít meg.

undefined

EKO-TIPP: Takarítson meg energiát a főzésnél

A főzésnél győződjön meg arról, hogy a tűzhely méretéhez megfelelő méretű edényt használja, annak érdekében, hogy az edényalj lefedje a főzőfelületet. Ily módon energiát takarít meg minden főzésnél.

undefined

EKO-TIPP: A környezetet kímélő főzés:

A Tefal terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést. Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj.

undefined

Jellemzők

GYIK