PRO EXPRESS ULTIMATE GV9610E0 fekete

Ref.: GV9610E0

Legnagyobb teljesítményű [+] leggyorsabb A Tefaltól

A Pro Express Ultimate [+] a legnagyobb gőzölési teljesítménynek és az új Smart Steam technológiának – intelligens érzékelő, amely felismeri a vasaló mozgását és automatikusan szabályozza a gőzt a tökéletes vasaláshoz  – köszönhetően professzionális hatékonyságot képvisel.
Az új TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] gőzgenerátor egyedülálló gőzölési teljesítményével és modern, okos funkcióival egy magas technológiai fejlettségű társ, amely kiváló vasalási élményt biztosít és tökéletes eredményt ér el minden erőlködés nélkül.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ GŐZGENERÁTOR* INTELLIGENS ÉRZÉKELŐVEL, A TÖKÉLETES RUHAÁPOLÁSÉRT

*A Tefaltól

A Pro Express Ultimate [+] a legnagyobb gőzölési teljesítménynek és az új Smart Steam technológiának – intelligens érzékelő, amely felismeri a vasaló mozgását és automatikusan szabályozza a gőzt a tökéletes vasaláshoz  – köszönhetően professzionális minőséget képvisel. Ez a nagynyomású gőzgenerátor könnyű használat mellett gyorsabb vasalást és kiváló hatékonyságot kínál, az új, nagynyomású gőzfejlesztő tartálynak köszönhetően és a gőz folyamatos, akár 180 g/perc mennyiségben történő adagolásával. A 650 g/perc erősségű gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik. Az intuitív Direct Control kezelőpanel a nagyobb kényelem érdekében a fogantyún található, így időt takaríthat meg a különböző anyagtípus-beállítások közötti váltással. Az egyedi dupla védelem gondtalan vasalást biztosít – az egyedülálló vízkőgyűjtő hosszantartó gőzteljesítményt nyújt és a Protect System technológia védi a ruháit a foltokkal szemben. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át. Egyedi gőzölési teljesítményével és modern, okos funkcióival a TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] új gőzállomás egy magas technológiai fejlettségű szövetséges, amely kiváló vasalási élményt biztosít és tökéletes eredményt ér el minden erőlködés nélkül. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

undefined

A(z) PRO EXPRESS ULTIMATE GV9610E0 fekete előnyei

Smart Steam technológia

A Smart Steam technológia intelligens érzékelő, amely felismeri a vasaló mozgását és automatikusan szabályozza a gőzt a tökéletes vasaláshoz

undefined

PROFESSZIONÁLIS HATÉKONYSÁG

A legnagyobb teljesítményű* gőzgenerátoros vasaló, akár 8 bar gőznyomást biztosító nagynyomású bojlerrel

* A Tefaltól

undefined

Nagy teljesítményű gőzlöket

Az intenzív gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik és ideális a vastag anyagok vasalásához.

undefined

Tökéletes eredmények

A tökéletes gőzölési technológia optimalizálja a vízfogyasztást, és akár 180 g/perces folyamatos, kivételesen nagy gőzáramlást biztosít. Így mindig kiváló eredményeket nyújt és megkönnyíti a gyűrődések kivasalását.

undefined

Praktikus kivehető víztartály

A kivehető víztartály vasalás közben is bármikor utántölthető.

undefined

Durilium AirGlide Autoclean ultravékony vasalótalp

Az új Durilium AirGlide technológia a legjobb csúszást biztosítja a Tefal termékei közül. A csúszás 33 %-os növekedése könnyű vasalást és hosszú ideig tartó teljesítményt biztosít.

undefined

Intuitív kezelőpanel karnyújtásnyira

Az intuitív kezelőpanel most praktikusan, közvetlenül a vasaló fogantyúján található; 5 előre beállított funkcióval rendelkezik, amely minden anyagminőséghez tökéletes gőz/hőmérséklet kombinációt biztosít

undefined

Könnyű és biztonságos hordozás

A zárrendszer biztonságos és könnyű hordozást és tárolást garantál.

undefined

Fertőtlenítés

• TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

undefined

Adja meg ruháinak a tökéletes gondoskodást

Az egyedülálló kettős védelemnek köszönhetően minden gondtól mentes maradhat: a Protect System védőrendszer a vízcseppeket és a szivárgó vizet gőzzé alakítja és véd a foltok ellen, a vízkőgyűjtő pedig megkönnyíti a lerakódások eltávolítását.

undefined

Jellemzők

TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK