PRO EXPRESS GV7830E0

Ref.: GV7830E0

A legegyszerűbb és legkímélőbb vasalás minden textília anyagnak

A Pro Express nagynyomású gőzgenerátor biztosítja ruhájának azt a gondoskodást, amelyet megérdemel. A vízkőgyűjtő maximális védelmet biztosít a hosszan tartó teljesítményért, míg a „beállítás nélküli“ technológiájú nagynyomású gőz optimális eredményeket nyújt a vasalandó ruhacikkek megégetésének veszélye nélkül. A praktikus víztartály bármikor feltölthető, így könnyen tervezhet hosszabb vasalást is.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 10 évig javítható termékek

Különleges vasalás bármilyen anyagtípus esetén biztonságosan és egyszerűen

A nagyon precíz vasalási eredményeket nyújtó Pro Express gőzgenerátor egyetlen különleges termékben ötvözi a nagynyomású gőz őserejét a továbbfejlesztett funkciókkal. Ez az egyszerűen használható gőzgenerátor „beállítás nélküli“ technológiával rendelkezik, mely a ruhát megillető gondoskodást biztosít a még a legfinomabb vasalt anyagok megégetésének kockázata nélkül. Különböző továbbfejlesztett funkciók dolgoznak együtt a különösen praktikus és egyszerű vasalás elérése érdekében. A fejlett vízkőképződés elleni védőrendszer a vízkőgyűjtővel együtt hosszan tartó gőzteljesítményt biztosít. A Lock rendszer gondoskodik az egyszerű és teljesen biztonságos hordozásról és tárolásról. A Durilium AirGlide Autoclean vasalólap különös siklást biztosít, míg az automatikus kikapcsolás funkció a biztonságosabb és gondtalanabb vasalásról gondoskodik. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

A(z) PRO EXPRESS GV7830E0 előnyei

100%-ban biztonságos

A Pro Express gőzgenerátor nagy pontosságú gőzszabályozást biztosít a tökéletes ruhaápolási eredmények érdekében. Próbálja ki a 100%-ban biztonságos használatot az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően, a „beállítás nélküli“ technológiával a kockázat nélküli vasalásért, melyek bármilyen vasalandó anyaggal használhatók, még a legfinomabbal is.

undefined

Időmegtakarítás

A nagynyomású gőz áthatol az anyagon, és a gyorsabb és könnyebb vasalásnak köszönhetően időt takarít meg.

undefined

Nagy teljesítményű

Tegye próbára a gőzadagolás nyers erejét, mely megerőltetés nélkül kiegyenesíti még a legmakacsabb gyűrődéseket is.

undefined

Nincs szükség beállításra

A hőmérséklet és a gőz tökéletes kombinációja könnyedén biztosítja a nagy teljesítményű eredményeket és eltávolítja a szövetek kiégetésének veszélyét.

undefined

Egyszerű és hatékony vízkőoldás

A vízkőgyűjtő lehetővé teszi a leülepedett vízkő könnyű eltávolítását a bojlerról, amivel biztosítja a berendezés hosszabb élettartamát és a magas gőzteljesítményt.

undefined

Durilium AirGlide Autoclean öntisztító vasalólap: 33%-kal jobb siklás

Az új Durilium AirGlide technológia a Tefal* jobb siklását biztosítja a gyors és egyszerű vasalás érdekében. Optimális gőzeloszlásról gondoskodik a magas hatékonyságú vasalásért. A Tefal márkájú katalitikus Autoclean felület segít, hogy a vasalólap hosszú ideig foltmentes és tökéletes állapotban maradjon.

 

undefined

Könnyű és biztonságos hordozás

A biztonsági lock rendszer gondoskodik az egyszerű és biztonságos hordozásról és tárolásról.

undefined

Praktikus funkciók

A kivehető víztartály vasalás közben is bármikor utántölthető.

 

undefined

Okos megoldás

Az okos tárolási rendszer lehetővé teszi a gőztömlő körbetekerését a termék alapzata körül.

 

undefined

Fertőtlenítés

Elpusztítja a baktériumok akár 99,99%-át: a hőmérséklet és a gőznyomás kombinációjának köszönhetően a nagynyomású gőzgenerátor minden vasalható anyagban elpusztítja a baktériumok akár 99,99%-át.

undefined

Jellemzők

TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK