OPTICHEF HB641138
OPTICHEF HB641138
OPTICHEF HB641138
OPTICHEF HB641138

OPTICHEF HB641138

Ref.: HB641138

Optimális mixelés, optimális teljesítmény

A Tefal Optichef rúdmixerrel optimális mixelést és teljesítményt kap. A mixerfej és a pengék speciális konstrukciója minőségi és fáradságmentes mixelést biztosít, míg a praktikus kifröccsenést akadályozó kialakítás a kényelmes használatot segíti. A 800 W-os nagy teljesítményű motornak köszönhetően Ön pillanatok alatt elkészítheti a legkülönbözőbb ételeket, miközben teljes irányítása alatt tartja az mixelést a mixer kikapcsolása nélkül átállítható 10 sebességfokozatnak köszönhetően.
Mindezt kiegészíti a 800 ml űrtartalmú mérőedény és egy 500 ml űrtartalmú aprító-tartozék a legkülönbözőbb összetevők könnyű aprításához.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Tefal Optichef rúdmixer: Optimális mixelés, optimális teljesítmény

A Tefal Optichef rúdmixerrel optimális állagot és teljesítményt kap. A mixerfej és a pengék speciális konstrukciója minőségi és fáradságmentes mixelést biztosít, míg a praktikus kifröccsenést akadályozó kialakítás a kényelmes használatot segíti. A nagy teljesítményű, 800 W motornak köszönhetően tökéletes kontroll alatt tarthatja a mixelést a 10 sebességfokozattal, amit a keverőgép kikapcsolása nélkül lehet beállítani egy intuitív és egyszerűen használható tekerőgombbal. A rúdmixer további praktikus funkciói közé tartozik a markolat csúszásmentes kiképzése és a könnyebb tisztítás céljából mosogatógépben mosható alkatrészek. Mindezt egy 800 ml űrtartalmú mérőedény és egy 500ml-es űrtartalmú aprító egészíti ki a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű aprításához.

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK