MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30
MIX&MOVE Tefal BL15FD30

MIX&MOVE Tefal BL15FD30

Ref.: BL15FD30

Friss és finom italok, amelyeket bárhová magával vihet

  • SMOOTHIE, AMELYET BÁRHOVÁ MAGÁVAL VIHET: Praktikus turmixgép, kiváló minőségű Tritan anyagból készült két úti palackkal (0,6 l űrtartalmú), aminek köszönhetően az italokat bárhová - munkába vagy utazáshoz is - magával viheti.
  • HELYTAKARÉKOS TÁROLÁS: Személyi turmixgép áramvonalas, kompakt kialakítással a könnyű tárolás érdekében, így helyet takarít meg a szekrényben, fiókban vagy kamrában és kevesebb helyet foglal el a konyhapulton.
  • KÖNNYŰ TISZTÍTÁS: A levehető pengék egyszerűen eltávolíthatók a könnyű tisztítás érdekében - ideális gyakori használat esetén.
Fedezze fel az összes funkciót

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Smoothie készítő Tefal Mix & Move: Smoothie elvitelre

A Tefal Mix & Move Smoothie készítő tökéletes turmixolást biztosít egyetlen kompakt készülékben - kivételes teljesítmény az összes kedvenc smoothie, fehérjeital és koktélja elkészítéséhez. Két praktikus úti palackot is tartalmaz, így bárhol élvezheti a frissítő és finom italait! A kiváló minőségű Tritan anyagból készült két, 0,6 literes praktikus palackot úgy terveztük, hogy bárhova magával vihesse kedvenc, frissen készült italait. Ez a smoothie- és koktélkészítő tökéletes útitárs, legyen szó akár a reggeli ingázásról, futásról vagy kirándulásról a szabadban. A beépített egyedülálló funkciókkal garantáljuk a kiváló teljesítményt: Áramvonalas, kompakt kialakítás az egyszerű tárolás érdekében, könnyen tisztítható, kivehető pengék, 300 W teljesítmény a pillanatok alatt sima és krémes turmixoláshoz, valamint ergonomikus, egygombos vezérlés a tökéletes eredményekhez, teljes kényelem mellett.

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK