Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm
Impact serpenyő, 24 cm

Impact serpenyő, 24 cm

Ref.: G2910402

Konyhai serpenyő minimális környezeti terheléssel és maximális tartóssággal

  • A karcálló Titanium tapadásmentes felület az extra kemény kristályos megerősítésnek köszönhetően akár hatszor tovább tart (a normál Tefal tapadásmentes felülethez képest).
  • Biztonságos tapadásmentes felület PFOA-, ólom- és kadmium nélkül. A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem. 
  • Ez a kiváló minőségű serpenyő újrahasznosított anyagok felhasználásával készült és 99%-ban újrahasznosítható, valamint biztonságos és tapadásmentes felülettel rendelkezik (PFOA-, ólom- és kadmiummentes).
Fedezze fel az összes funkciót

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat

Tartós serpenyő minimális környezeti terheléssel

A Tefalnál tudjuk, hogy bolygónk erőforrásai mennyire értékesek. Éppen ezért újrahasznosított anyagok felhasználásával megalkottuk az Impact serpenyőt - és újrahasznosítható kialakításúvá tettük, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a környezetre gyakorolt hatását. Ha a főzési teljesítményről van szó nem kötünk semmilyen kompromisszumot: Fedezze fel a Tefal legjobb tapadásmentes felületét, az egyenletes hőeloszlású edényaljat és a sütőben használható dizájnt, amely ízletes házi ételeket biztosít, legyen szó ellenállhatatlanul szaftos tonhalsteakről, ropogós zöldségburgerekről vagy sült burgonyáról - mindezt egy különösen robusztus és tartós termékcsaládnak köszönhetően.

undefined

Franciaországban gyártva

Itt Franciaországban a világ élvonalába tartozó edényeket gyártunk.
Székhelyünk Franciaországban van, ahol két gyárunkban a legtöbb edénykészlet is készül. A termék tervezése és gyártása a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően történik, a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával. ​
Serpenyőinket Rumillyben gyártjuk, és onnan szállítjuk őket a világ minden tájára! ​

undefined

GYIK