Edényszett Tefal Duetto+ G719S674 6 db-os

Ref.: G719S674

Értékesíti : Tefal Shop

Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!

A Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlettel kevesebb időt tölt a konyhában és több időt tölthet azokkal, akiket szeret, illetve azzal foglalkozhat, amit szeret! Ezt a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült konyhai edénykészletet úgy tervezték, hogy sokáig kitartson. A rozsdamentes acél edénykészlet szűrésre alkalmas fedőt és kiöntőcsőrrel ellátott edényeket tartalmaz a gond nélküli, cseppenésmentes kiöntés érdekében. Ezek az edények a praktikus elemeikkel, tartós szerkezetükkel és üveg fedelükkel tökéletesek az ízletes ételeknek az egész család számára történő az elkészítésére nap mint nap.

Több megjelenítése

34 000 Ft

Készleten

|Szállítási idő 2-től 3 napig

 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

A Duetto+ rozsdamentes acél edényszett megtakarítja Önnek a konyhában töltött időt, így azoknak szentelheti az idejét, akiket szeret! Ez a tízrészes, első osztályú rozsdamentes acélból készült edénykészlet abszolút tartósságot biztosít. Ez a rozsdament...

A Duetto+ többcélú rozsdamentes acél edénysorozat megtakarítja Önnek a konyhában töltött időt, így azoknak az embereknek és dolgoknak szentelheti az idejét, akiket szeret! Ez az elsőosztályú rozsdamentes acélból készült Duetto+ lábas rendkívüli tartósságot és hosszú élettartamot kínál, 10 év garanciával. Ehhez az ügyes kiöntőcsőrökkel ellátott termékhez a szűrést lehetővé tevő fedél is tartozik, amely olyan ügyesen lett megtervezve, hogy az egyik oldalon található nagy nyílások a tészták, míg a másik oldalon lévő kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak. Az eredmény a gondtalan főzés és a gyorsabb tisztítás! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható folyadékszint jelzők pontos adagolást biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak. Mindezt kiegészíti a minden konyhába jól illő, elegáns formaterv és az üvegfedővel ellátott szerkezet, amely lehetővé teszi az ételek készítésének a felügyeletét. A Duetto+ nyeles lábas minden főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, tehát minden konyhában tökéletesen alkalmazható!

undefined

A(z) Edényszett Tefal Duetto+ G719S674 6 db-os előnyei

Elsőosztályú minőségű rozsdamentes acél: 10 év garancia

Tökéletes főzőedények 10 év garanciával a gondtalan főzéshez. A termékek csúcsminőségű rozsdamentes acélból készültek, sokéves gyártási tapasztalat mellett és hosszú ideig tartó használatot garantálnak.

undefined

Okos, szűrésre alkalmas fedő és kiöntőcsőrrel ellátott edény.

Okosan megtervezett termék, különleges, szűrővel ellátott fedéllel. Az edény a könnyű és gond nélküli kitöltés érdekében kiöntőcsőrrel ellátott.

undefined

Szegecselt fogantyúk

Ultra erős szegecsek, robusztus, stabil, rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb biztonságért és a termék hosszú élettartamáért.

undefined

Okos és intuitív folyadékszint jelzők

Okos belső folyadékszint jelzők az alapanyagok pontos és egyszerű módon történő adagolásához

undefined

Üvegfedő

Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

undefined

 Hőforrásokkal való kompatibilitás: minden hőforráshoz megfelelő, indukciós főzéshez is  

Kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal, az indukcióssal is (gázos, elektromos, kerámialapos és indukciós).

undefined

Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
* Független értékelő által készített ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

undefined

Jellemzők

GYIK

Rozsdamentes acél edénykészlet Duetto+ : Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!