COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130
COOK4ME+ CY851130

COOK4ME+ CY851130

Ref.: CY851130

Fedezze fel a gyorsabb és ötletesebb főzést

A Tefal Cook4me+ többfunkciós edénye kiváló segítőtárs az egész család számára. 150 beépített receptet tartalmaz a mindennapi ételei gyors elkészítéséhez. Ebben az okos többfunkciós edényben a profi szakácsokon kívül még egy kezdő szakács is 15 perc idő alatt elkészítheti a 120 recept bármelyikét. Ez az elektromos főzőedény a kijelzőnek és két nyomógombnak köszönhetően rendkívül egyszerűen kezelhető. Ez az elektromos kuktafazék játszva helyettesíti a főzést mérsékelt lángon, rizsfőző edényt, vagy a gőzölőedényt. Legnagyobb előnye, hogy: 150 recept szerint főzhet benne, kiválaszthatja hozzá az alapanyagokat, főzhet az elmentett kedvelt ételeiből és a saját (kézi) beállításai szerint 6 beállítási lehetőséggel felszerelt Cook4me+ okos többfunkciós edény: A kijelző a beállításnál az alábbi négy menüpontban fogja Önt vezetni:

  • Összetevők
  • Receptek
  • Saját beállítás
  • Kedvencek

A többfunkciós Cook4me+ kuktafazék 150 előprogramozott recepttel és 6 főzési mód beállítás lehetőségével ellátott: gőzben főzés, főzés kuktafazék üzemmódban, főzés 3 hőmérsékleti szinten - alacsony lángon-, közepes lángon való főzés, és pirítás.  A Cook4me+ elektromos kuktafazék tökéletes segítőtárs a gyorsan és könnyen elkészíthető ételek főzésénél. Egyszerűen csak válasszon receptet, kattintson és haladjon tovább lépésről lépésre a főzésben. Tökéletes segítőtárs a gyorsan és könnyen elkészíthető ételek főzésénél. Egyszerűen csak válasszon, kattintson és haladjon tovább lépésről lépésre.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

A Cook4me+ intelligens többfunkciós edény minden nap kaluzolja Önt az ételek gyors és egyszerű elkészítésénél.

Az okos többfunkciós Cook4me+ edénnyel egy személyes asszisztens segítségét élvezheti a konyhában. Lépésről lépésre, gyorsan végigvezeti Önt a tökéletes ételek elkészítésében. Négy menüponttal felszerelt, amelyeknek köszönhetően lépésről lépésre vezeti Önt az ételek gyors, egyszerű és tökéletes elkészítésénél: Alapanyagok szerinti főzés: Ha adott alapanyagokból szeretne főzni, egyszerűen csak válassza ki ezeket a digitális kijelzőn, kattintson a Cook4me+-ra és az edény elkészíti az ételt. Receptek szerinti főzés: A Cook4me+ elektromos edény 150 cseh nyelvű receptet tartalmaz édes és sós ételek elkészítéséhez és lépésről lépésre kalauzolja Önt a finom ételek elkészítésében, akár 6 személy részére. Manuális beállítás szerinti főzés: Főzzön a saját receptje alapján a főzés különböző beállítási lehetőségeit alkalmazva. A főzést egyáltalán nem kell felügyelnie. Ha nem érkezik idejében a kész étel elfogyasztásához az edény biztonságos marad és az ételt melegen tartja! Kedvenc ételek: A kedvenc ételei gyorsan elkészülnek és csupán egy karnyújtásnyira vannak Öntől.

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK