CLASSIC PP1133V0

Ref.: PP1133V0

Élvezze az egyszerűséget és kényelmet

 A Tefal Classic egy minőségi, praktikus, kompakt elektromos személymérleg. A vékony profil lehetővé teszi a könnyű tárolást és a kényelmes üveglapnak köszönhetően illik minden fürdőszobába. Kitűnik magas ellenálló képességével és mérési kapacitással akár 160 kg-ig.
A speciális betűtípus 28 mm, mely távolról is könnyen olvasható és az automatikus ki-/bekapcsolás a platformra lépve, ezt a mérleget igazán felhasználóbaráttá teszik.
A csomagolás része természetesen az elem is, így a mérleg azonnal használható.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat

A tefal Classic egy minőségi, praktikus, kompakt elektromos személymérleg.

  Kényelmes és praktikus, a Tefal Classic egy tökéletes eletromos személymérleg. Testsúlya változásának figyelemmel követése soha nem volt egyszerűbb a kényelmes üveglapnak köszönhetően, mely elég helyet biztosít a lábnak és könnyen leolvasható LCD kijelzővel rendelkezik. A Tefal Classic méréskapacitása 160 kg. Ultravékony könnyen tárolható formatervezés és kivitelezés, mely kihangsúlyozza fürdőszobája szépségét. Ha rálép az üveglapra, a mérleg automatikusan bekapcsol és a mérés befejeztével 10 mp után automatikusan kikapcsol. A csomagolás tartalmazza a szükséges lítium elemet, így a mérleg rögtön használható, amint kicsomagolta. A Tefal Classic ötvözi az egyszerű vonalvezetést és tökéletes formatervezést, ezáltal jót mutat minden fürdőszobában.  

Jellemzők

TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL

GYIK