ACCESS STEAM FIRST DT6130E0

Ref.: DT6130E0

A Tefal legkönnyebb és leggyorsabb ruhagőzölője.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Kézi ruhagőzölő Tefal Access Steam First

A Tefal Access Steam First kézi gőzölő remek gőzteljesítményt biztosít, extra könnyű változatban: a mindennapi könnyebb ruhaápolásért, akár az otthonában, akár utazásnál. A továbbfejlesztett formaterv kényelmes és gondmentes használatot biztosít. Használja ki a gőzteljesítményt, amely egy pillanat alatt tökéletesre varázsolja az öltözetét. A villámgyors, csupán 15 másodperc alatti bemelegedés, az 1300 W-os teljesítmény és a stabil, percenként 20 g-os gőzáramlás gyors és hatékony gőzölést biztosítanak. A habot a tortán a továbbfejlesztett biztonsági elemek jelentik: az egyszerű, igény szerinti gőzadagolás és a levehető víztartály, amelyeknek köszönhetően a mindennapi ruhaápolás rendkívül egyszerűvé válik. Ennek a kézi ruhagőzölőnek a használatával biztonságosan és csodálatos eredményeket érhetünk el bármely anyagnál, a készülék pedig ezen felül olyan továbbfejlesztett funkciókkal felszerelt, amelyeknek köszönhetően utazások alkalmával tökéletes segítőtárssá válik a ruhaápolásban. És mindezt úgy, hogy vasalódeszkára egyáltalán nincs szükség. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

undefined

A(z) ACCESS STEAM FIRST DT6130E0 előnyei

Rendkívül könnyű szerkezet

Próbálja ki a különbséget, amit a rendkívül könnyű szerkezet nyújt. A ruhaápolás még sosem volt ennyire kényelmes és praktikus.

undefined

Mindennapi gőzölés

Az 1300 W-os teljesítmény rendkívül hatékony gőzölést eredményez, amely ideális a mindennapi ruhaápoláshoz.

undefined

Remek gőzölési eredmények

A stabil, percenként akár 20 g gőzkimenet a megbízható eredmények garanciája: ideális a sürgősen végzett ruhaápoláshoz, annak érdekében hogy kiváló külsővel jelenhessen meg otthon, vagy utazáskor.

undefined

Vasalódeszkára többé már nincs szükség

Tapasztalja meg, hogy milyen könnyű a mindennapi ruhaápolás, anélkül, hogy a vasalódeszkát elő kellene vennie. Mindehhez elegendő egy egyszerű vállfa és a ruhája egy pillanat alatt sima és gyűrődésmentes lesz.

undefined

Otthon vagy utazáskor is használható

Az extra könnyű szerkezetnek köszönhetően a gőzölés kényelmesebb otthon és praktikusabb az utazásnál, bárhová is készül.

undefined

Minden ruhafajta gőzölésére alkalmas

Használja ki a sürgősen végzett ruhaápoláshoz, amely minden anyagfajtánál elvégezhető, még olyan finom anyagok esetében is, mint a selyem.

undefined

Fertőtlenítés

• TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

undefined

Továbbfejlesztett biztonsági funkció

A 70 ml-es levehető víztartálynak köszönhetően a készüléket használat közben is biztonságosan feltöltheti vízzel, anélkül hogy várnia kellene míg kihűl, így a gőz adagolása folyamatosan biztosított. A gőzadagoló nyomógombjának köszönhetően a gőzt csak akkor aktiváljuk, amikor arra szükség van: a mindennapi biztonságos használat érdekében.

undefined

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK