ACCESS STEAM CARE DT9130E0 fehér

Ref.: DT9130E0

A tökéletes eredmény az apró részletekben rejlik

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő kivételes sebességet és gyakorlatiasságot kínál, lehetővé téve a vasalódeszka nélküli gőzölést. A továbbfejlesztett formatervű készülék 30 g/perces rendkívüli gőzölési teljesítményt, fűtött öntött alumínium gőzölőfejet és gyors felmelegedést kínál, a hatékony mindennapi gőzölésért. Ez az egyszerű kézi gőzölő a legfinomabb textíliákon is alkalmazható és egy ajtóra akasztható függesztőelemmel szállítjuk, amely tökéletesen friss és ropogós vasalási eredményt tesz lehetővé.

Több megjelenítése

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

TEFAL Access Steam Care kézi gőzölő: első osztályú gőzölés

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő rendkívüli gőzölő teljesítményével és ajtóra akasztható függesztőelemével tökéletes segítőtárs a ruhák gyors, egyszerű, de az utolsó részletig precíz gőzölésében. Ez a rendkívül gyors, ajtóra akasztható függesztőelemmel ellátott kézi gőzölő praktikus és nagyon precíz gőzölést kínál, ugyanazt a frissen vasalt érzetet kölcsönzve a ruháknak, mintha vasalódeszkán lettek volna kivasalva. Ezt a ruhagőzölő kiváló eredményekkel alkalmazható minden típusú textílián. Három gőzbeállítással rendelkezik max. 30 g/perc folyamatos teljesítménnyel, amely elbánik a legvastagabb textíliákkal és a makacs gyűrődésekkel is. A fűtött öntött alumínium gőzölőfej minden korábbinál jobb eredményeketgarantál és a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a ruhát rögtön a gőzölés után felveheti. A kézi gőzölő mindössze 40 másodperc alatt felmelegszik, így szinte azonnal használatra kész. Mindezeken túl továbbfejlesztett funkciók egész sorát biztosítja. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

A(z) ACCESS STEAM CARE DT9130E0 fehér előnyei

Beleértve a függőleges támasztókat

Élvezze a rendkívül praktikus, könnyű és precíz gőzölést, amely után a ruhák olyan frissek lesznek, mint ha vasalódeszkán vasalta volna ki őket - és még arra sincs szüksége hozzá.

undefined

Rendkívüli gőzteljesítmény

Gombnyomásra elérheti a max. 30 g/perc folyamatos gőzölési teljesítményt, amely megbirkózik a vastag anyagokkal és a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

undefined

Azonnal felvehető ruhák

A fűtött gőzölőfej továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően magas minőségű gőzölést tesz lehetővé a gőz kondenzációja nélkül - így a ruháit a gőzölés után azonnal felveheti.

undefined

Alkalmas minden ruhanemű típushoz

Használja ki a ruha gyors és nagyon precíz gondozásának előnyeit, melyeket a teljes ruhatáránál alkalmazhat az anyagok gőzölésével, a legvékonyabbakat (például selyem) is beleértve.

undefined

Mindig készen

A kézi gőzölő mindig készen áll, amikor szüksége van rá. A készülék felmelegedése mindössze 40 másodpercig tart és a fényjelzés megmutatja, mikor áll készen a gyors gőzölésre és a ruhák tökéletessé tételére.

undefined

Három gőzfokozat-beállítás

A 3 gőzfokozat-beállítás alkalmas minden típusú textíliához, a legvékonyabbaktól a legvastagabbakig, és nagyon precíz gőzölést biztosít tökéletes eredményekkel.

undefined

Egyszerű használat

Praktikus funkciók a mindennapi gőzölést megkönnyítésére: 3 méteres kábel, rögzítő retesz a gőz folyamatos adagolásához, könnyű hozzáférés a jelzőfénnyel ellátott ki/bekapcsoló gomb és levehető víztartály.

undefined

3 praktikus tartozék

Kefés toldóelem a vastagabb textíliákhoz, textil toldóelem a vékony anyagokhoz, ajtóra akasztható nemesacél kampó lehetővé teszi a ruhák gőzölését bárhol, a függesztőelem pedig tökéletes eredményeket biztosít vasalódeszka nélkül is.

undefined

Felfrissítés és higiénia

Az intenzív gőzölési teljesítmény megsemmisíti a kórokozók és baktériumok 99,9 %-át, felfrissíti az anyagokat és eltávolítja a szagokat. A friss ruházatért és a tökéletes higiéniáért.

undefined

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK