Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

Ref.: G737S644

Értékesíti : Tefal Shop

A Tefal leginkább helytakarékos edényeinek és serpenyőinek köszönhetően minden edény elfér egymásra rakva* *erős fogantyúkkal

 • Az edények helytakarékos kialakításuknak köszönhetően könnyen egymásba helyezhetők és praktikusan tárolhatók a konyhaszekrényben
 • Prémium minőségű főzőedénykészlet 10 év garanciával, tartós és biztonságos konstrukcióval, amely az idő múlásával sem veszít a minőségből
 • Thermo-Fusion™ edényalj a gyors, egyenletes főzés és a sokáig tartó teljesítmény érdekében - minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is
Fedezze fel az összes funkciót

51 790 Ft

Nem kapható

 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

Tefal edények és serpenyők erős fogantyúkkal és maximális helytakarékossággal

Kezdjen el főzni, és tegye konyháját kifinomulttá az OPTI'Space segítségével! Nem kell többé rendezetlen edényekkel és serpenyőkkel telezsúfolnia szekrényeit - az OPTI'Space lehetővé teszi, hogy az edényeit egymásra helyezze, tárolja és helyet takarítson meg az okos kialakításnak köszönhetően, - ahol a termékek egymásba illeszkednek - valamint a tökéletesen elhelyezhető fogantyúknak és lapos fedeleknek köszönhetően. Ezek a sokoldalú edények és serpenyők kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, és könnyen áthelyezhetők a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe, vagy szépen, szekrényben elhelyezve tárolhatók. Ez a teljes készlet minden főzőlap-típussal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, és tökéletes a mindennapi használatra. Csúszásmentes fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek hűvösek maradnak a további praktikusság és biztonság érdekében, valamint könnyen leolvasható mérőjelekkel ellátottak a magabiztos főzéshez. Az OPTI'Space edényekkel a konyhája jobban fog kinézni, mint valaha!

undefined

A(z) Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os előnyei

Helytakarékos dizájn

Könnyen egymásba rakható és tárolható dizájn a lapos fedeleknek és a fogantyúknak köszönhetően a tökéletes halmozás érdekében.

undefined

Elsőosztályú rozsdamentes acél

Minőség, amelyre minden nap számíthat: 10 éves jótállás vonatkozik a kiváló rozsdamentes acél edényfalra, amely kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít a meghibásodás kockázata nélkül.

undefined

Gyors és egyenletes főzés

Tökéletes hőeloszlás és egyenletes főzési eredmények a rendkívül vastag edényaljnak köszönhetően, amely megakadályozza az idő múlásával bekövetkező deformációt és teljesen kompatibilis a gáz-, elektromos, kerámia- és indukciós főzőlapokkal.

undefined

Csúszásmentes fogantyúk, amelyek mindig hűvösek maradnak

A fogantyúk hűvösek maradnak a könnyű kezelhetőség érdekében, ami hozzájárul a kényelemhez és a biztonsághoz a főzés során.

undefined

Mérőjelek

A főzés még sohasem volt egyszerűbb. A könnyen leolvasható mérőjelek lehetővé teszik a teljesen pontos adagolást.

undefined

Tapadásmentes Titanium felület

Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

undefined

Biztonságos tapadásmentes felület.

Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, és kompromisszumok nélkül eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. Minden új terméksorozat szigorúbb ellenőrzéseknek van kitéve, mint amelyeket a jelenlegi, élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról szóló  rendeletek előírnak. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A terméknél nem történik semmilyen, a kimutatási határértéket meghaladó anyagkibocsátás.

undefined

Thermo-Signal™ technológia

Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal™ jel piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és  aroma garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

undefined

Az Ön készlete Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

 • Nyeles lábas fedővel+ 18/ 20 cm
 • Serpenyők 24/28 cm
undefined

Jellemzők

Főzőedény, amely világelső

A Tefal termékeket 120 országban értékesítik, és világelsők vagyunk a konyhai edények gyártása és értékesítése terén.

Világelső a konyhai edények terén*

A Tefal márka elkötelezett a tökéletes főzési eredmények biztosítása mellett - ez még egy okkal több arra, hogy a Tefal-t válassza! [Forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2022 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-es adatok

undefined

Összehasonlítás

Összehasonlító eszköz

Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

51 790 Ft

Nem kapható

Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

Edényszett Tefal Duetto+ G732SA55 10 db-os

60 000 Ft

Készleten

Edényszett Tefal Duetto+ G732SA55 10 db-os

Fő jellemzők

GYIK